SOS! Valaki felrakott társkereső oldalra és nem tudom mit csináljak. Hogy szedjem le magam?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 21:13
1/7 anonim válasza:
Írj az oldal üzemeltetőjének, és kérd meg őket, hogy a személyiségi jogaidra tekintettel legyenek szívesek levenni a hirdetést, nem te adtad fel.
Ha szépen kéred, esetleg kiadják neked az adatit (e-mail, IP cím) annak, aki kitett, vagy feljelented, és kiadják a rendőrségnek.
Linkeld be esetleg az oldalt, vagy hivatkozási számot, egyéb azonosítót tegyél a levélbe, különben nem fogják kitalálni, melyik az a sok közül.
2/7 anonim válasza:
Én is ezt tudom tanácsolni. Jelentsd az oldal üzemeltetőjének ők kötelesek téged leszedni onnan.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsõ valaszolóval, de honnan tudtad meg?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
Onnan, hogy a párom megtalálta és küldött egy nem éppen barátságos hangvételű sms-t. Azt hite(hiszi), hogy én raktam fel.
2011. okt. 28. 22:07
5/7 anonim válasza:
A párod mit keresett egy társkereső oldalon?
6/7 A kérdező kommentje:
A párom a google-be beírta a nevem meg a lakhelyem és kidobta neki. Szokott ezzel szórakozni. A haverjaira is rákeres néha.
2011. okt. 28. 22:20
7/7 anonim válasza:
Az ilyen oldalakon általában van olyan opció, hogy tudj szólni, ha visszaéltek az adataiddal. Ott kell jelenteni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!