Kiégtem, hagyan szedjem össze magam lelkileg?
Szia! Dehogy vagy gyenge. A szakítás nagyon friss :(
Jó, hogy olyan sok mindennel foglalkozol.
DE: most szerintem, egy kis pihenő kellene, 1-2 nap, amikor nem csinálsz semmit, hagyod hogy áramoljanak körülötted a dolgok, események, fények, hangok, illatok.. És te csak szemléled. Ez nagyon pihentető tud lenni. Érzékelni mindent, ami ér, de csak szemlélődve, meditatíve. Nekem csavargással egybekötve jó az ilyen,
2-3 óra, és egész máshogy érzed utána magad. Próbáld ki! üdvözlet!
Az ilyesmire mondják, hogy "egy seg@el nem lehet két lovat megülni". De ahogy olvasom, te nem is egyet, hanem jóval többet akarsz egyszerre irányítani!
Csoda, hogy idáig nem borultál ki, rettentő fáradt lehetsz érzelmileg és fizikailag is. Először testileg töltődj fel: aludd ki magad, engedj magadnak reggel egy kis lustálkodást, olvasást az ágyban, és csinálj egy relax-napot, amikor pl. csak bámulsz ki a fejedből és észrevétlen töltődsz, vagy ha van energiád, olyasmiket csinálj, amik kikapcsolnak, de nincs közük a teljesítményhez, megfeleléshez. Illatos fürdő, aromalámpa, vagy olyan sport, ami levezeti benned a feszültséget.
Ha fizikailag kicsit magadhoz tértél, akkor gondold át, mik a prioritások az életedben (suli-munka-tanulás-párkapcsolat?), mik a legfontosabb céljaid, melyiket mennyi idő alatt érheted el, akadályozzák -e egymást a célok. (Ezzel fejben teheted helyre magad.)
Érzelmileg is helyreteheted magad, de az lesz a leghosszabb idő.
megmondom én neked hogy mi a Te bajod.
Az hogy nem vagy jól megd.ugva.
A sex a legjobb gyógyszer!
Egy kiadós menet után azonnal jókedv, boldogság öröm, ülne ki a kis pofikádra. Ja és úgy fel lennél töltődve energiával hogy még olyat olivér de még én sem láttam.
Úgyhogy qrj az életedért, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!