Segítség! Hogy a fenébe szedjem össze magam? Magányos mami vagyok.
#7 vagyok
nem azt írtam h nincsenek mélypontok de nem nyafogok hanem eldöntöm h talpra akarok állni
azért 3gyerekkel egyedül maradni sokkal keményebb mint egyel....
de megfogadtam h csak azért is talpon maradok -- ezért mondtam h ezt neked kell eldöntened -- akarat kérdése
nem elfutni kell egy wellnessbe - attól a probléma marad még az, ami
hanem felállni és lépni
nem kell nagyot csak minden nap egy kicsit
a gyerek nagy erőt tud adni - feltéve ha hagyod
A 8-as megcsalással kapcsolatos felvetésére elfelejtettem válaszolni: a szeretőmnek nincs senkije. Azért hívom szeretőnek, mert ez csak egy laza viszony. foglalt pasival nem kezdenék (már).
17-es: jó érzés azt olvasni, hogy fiatal vagyok még :) én folyton úgy érzem, hogy már 25 vagyok, de még sehol sem tartok az életben... azért biztató, hogy más anyáknak akár 3 gyerekkel is sikerül megvalósítaniuk az elképzeléseiket!
19-es: hát igen, akkor valahol egy cipőben vagyunk. a motiváció és lelkesedés elvesztése a legfőbb gond... ha találtál valami jó kiutat, jelezd :)
12:59-es
Ennyire azért ne verjen le a víz:D Kívánok minden szépet és jót neked! Sziasztok.
Létezik ingyen pszichológus.
A gyerektartást pedig kérd el. Az nem a te pénzed, az a gyerekedé. Az ő életének a színvonala csökken, ha nem kapja meg.
1., Menj el egy jó homeopátiás orvoshoz. (Én Budapesten tudok egy jót, ha kéred, megírom privátban.)
2., Menj el egy jó asztrológushoz és kérdezd meg tőle, mi az életfeladatod? Miért vagy itt a Földön?
3., Tartásdíjat én is kérnék. (Okos a lányod apja: azért hisztizik / sérteget, mert így havi (akár) 60 ezerrel előrébb van. (Ennyiért én is szívesen sértegetnék bárkit.)
4., homeopata plusz asztrológus 20 ezer Ft, és még marad 40 ezred a tartásdíjból (hogy megvedd a táplálékkiegészítőket, amiktől jobban leszel).
5., a pszichológus ingyen van, csak titkolják, hátha akkor az ember fizet. (Be tud utalni a család orvosod. Persze majd nem kapsz időpontot, csak 100 évre előre, de ráérsz. Nem?)
6., Próbálj felnőttekkel találkozni, beszélgetni! A gyerek és a szülők: nem a legjobb társak. és az ember társas lény!
7., és tényleg találd meg, mi az, amit a legjobban szeretsz csinálni a világon és azt lehetőleg nagyon sokszor csináld! Ha sport, akkor azt, ha képzőművészet, akkor azt, ha tanulás, szex vagy bármi, akkor azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!