Azzal kezdeném a mondanivalómat hogy én egy 19 éves fiú vagyok. A nénikém már 3 hete kórházba van és elég rosszul van szegény. A kérdés nem is rá hanem a kedves férjére vonatkozik Nagy Lajosra.Ő azért nevezi magát Nagy Lajosnak mert hogy őt az asszonyok az ágyba csak tizedesnek hivták a nagy f... miatt. Kb még október végén olyan 27-28án Lajos kiment havat seperni egy rongy kinaból való 500 forintos gumipapucsban amivel megcsúszott és eltörte a karját,azóta már a gipszet is levették neki(sőt az utolsó ilyen mozgató tornájára ment a héten elején). De mióta a felesége kórházba került nem volt képes bemenni hozzá még úgyse hogy amikor hétfőn voltam a nénikémnél látogatóban én kocsival mentem és felajánlottam neki hogy beviszem de ő arra fogta hogy most meccs vana tvben(pedig már 3 hete ott van a nénikém), sőt olyan lusta disznó hogy egésznap csak a szobába döglik és tvzik meg falja a nápolyit,chipset,puszta kenyeret, mert mióta a nénikém bekerült a kórházba ó ilyen kajákno él,pedig én már fiú létemre 3-4 szer is megfőztem neki mert megsajnáltam. De tudna ő is főzni csak lusta disznó! Arról nem is beszélve hogy nekik a ház kazános fűtésű és a minap lementem megnézni hogy hogy van Lajos erre majd meg fagytam mert hogy ő már 3 napja nem ment le befűteni hanem a paplan alatt volt nagykabátban és én fűtöttem be neki.De volt olyan is hogy a felesége felhívta a szomszéd asszony amíg kezelésre kellet járni hogy költse már fel Lajost ha menni kell kezelésre mert Lajos egyébként csak 11 óra felé kell fel. Csak én szerintem helytelen ez hogy valaki ennyire lusta vagy mások is így gondolják. Véleményeiteket várom .
Mekkora tuskó ! Az ilyet kitenném Szibéria közepére fél évre, hogy Életet tanuljon.
2012. dec. 26. 13:54
2/10 anonim válasza:
Lajos viselkedésében nem lehet, hogy közrejátszik egy kis alkohol is?
Mert én ilyen semmirekellő lusta embert csak alkoholistában ismerek.
2012. dec. 26. 13:55
3/10 anonim válasza:
Én most bunkó vagyok tény de ezt ki kell írnom.
A LUSTA VAGY MEGHAL VAGY MEGVÁLTOZIK HA NINCS KIN ÉLŐSKÖDNIE. NEM KELL MINDENKIT ISTÁPOLNI!
2012. dec. 26. 13:55
4/10 anonim válasza:
A lusta emberek azért is maradnak lusták, mert van aki megcsinálja helyettük. Ezzel galád módon vissza is élnek.
Ne főzz, fűts Lajosra, segítsd inkább a nénikédet.
Őt várd majd meleg lakással, főtt étellel, szeretettel.
Lajos meg maradjon a hidegben, mocsokban. Az ilyen emberek nem csak lusták, önzők is. Mert a kórházba bemehetett volna.
Akit szeretünk, azzal törődünk.
Lajost ne istápold, nem érdemli meg.
2012. dec. 26. 14:11
5/10 A kérdező kommentje:
Második kérdezőnek: Régebben kemény alkoholista volt azért rúgták ki a jó állásából is a MÁVtól mert nem tudott leállni a piával viszont már 3-4 éve teljesen leállt ez igaz mert máskor egy alkoholmentes sörtöl is berúgott.
Mindenkinek:
Azt elfelejtettem leírni hogy Lajosunk egyébként 58 éves rokkantnyugdíjas(azért rokkant mert elintézték neki hogy az legyen papíron de semmi baja) úriember ,de azért ezeket a dolgokat simán meg tudná csinálni szerintem amiket leírtam.
2012. dec. 26. 14:16
6/10 anonim válasza:
Az alkoholistákat annak idején simán 100%-os rokkantnak nyilvánították. Később 80%-ra módosult, de megmaradt a nyugdíj összegük, azt nem vették lentebb. Mivel ilyen magas fokozatu rokkantak, jár nekik a közgyógy igazolvány is, ami tudjuk mivel jár...
Mindtől elvenném. Adnám annak, aki a munkába rokkant bele.
Lajosunk belerokkant az élvezetekbe. Él a mi adónkból.
2012. dec. 26. 17:02
7/10 anonim válasza:
Minden válaszolónak igaza van. A Lajost hagyd a mocskába, inkább a nagynénit segítsd.
Az ilyen lusta lajosokat tényleg ki kellene rakni Szibéria közepére, hogy megtanulja mi az élet... :D
2012. dec. 27. 13:15
8/10 anonim válasza:
Kedves 6-os: ez komolyan így van? Hát elég mérges vagyok, mert nekem egy csomó betegségem van, mégis csak 35%-nak nyilvánítottak... Ráadásul érdekes, én dolgozni is tudok mellette.
2012. dec. 28. 10:13
9/10 anonim válasza:
Bizony így van! A legutóbbi rokkantsági felülvizsgálatnál sem hívták őket vissza, mert az I.II. kategóriás rokkantakat nem háborgatták, még akkor sem, ha 57 év alatt voltak. Betegséged? Már nem betegség: a magas vérnyomás, a cukorbetegség. Most újabban a mozgáskorlátozottakat vizsgálják felül, a régi 7. pontos papír érvényét veszti.
Már bizottság dönti el, mennyire vagy mozgásképtelen..Lehet, azóta kinőtt a lábad,elmúlt a gerincsérved. Röhejes. Valahogy mégsem tudok röhögni rajta. :(
2012. dec. 28. 17:17
10/10 anonim válasza:
Megértek minden válaszolót. Azt is tudom, hogy nagyon igazságtalan a rokkant nyugdíj rendszere. De őszintén sajnálom lajost. Igaz, nem túl vonzó ez az életvitel, de talán pont ezért. Ilyen szinten motiválatlannak, kedvtelennek lenni nagyon rossz lehet. Ráadásul még segítséget sem fogad el gondolom, ezt írtad is részben. Nagyon rossz lehet neki, de csak ő segíthet magát, ha nyitott befogadni dolgokat. Pontozzatok le!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!