Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?
nehogy bele éld magad!!
Ne ess pofára a végén!!! Lehet kapsz egy kiskutyát vagy laptopot a sulihoz, tanuláshoz te meg gyűrűt vársz!
Ha 20 évesen jöttök össze és 6 éve együtt vagytok.. Te 26, ő meg 29, hát akkor értem, hogy nagyon akarod, de még csak 21 vagy!! Értem én, hogy ez "csak" eljegyzés, de ő lehet nem látja értelmét az eljegyzésnek, ha az esküvő még a közelben sincs. És megértem ha ő még 24 évesen nem érzi magát késznek, hiába vagytok együtt már 6 éve.
MAjd 2 év múlva, ha 23 leszel, térj vissza erre a témára, addig felesleges ezen filóznod. HA megkéri a kezded, akkor örülj neki, egyébként meg ne kínozd magad, felesleges.
Egyébként a kifejezés, mint "rászedni" gusztustalan, és alattomosnak hat. Senkit nem kell rászedni semmire. Majd ha eljön az ideje megkéri a kezedet, de még nagyon fiatalok vagytok és minden bizonnyal ő ezt így gondolja, még nem akar eljegyzést, házasságot. Meg nem fér bele a baba?
Mit szeretnél? Ha 5 év múlva akarsz gyereket, akkor ráér megkérni 4 év múlva, egy kis szervezés és házasodtok, majd a nászéjszakától babaprojekt.ő
Ha most akarsz gyereket és emiatt akarsz házasodni, akkor pedig inkább erről kéne elbeszélgetned vele, hogy mikor tervez családot alapítani.
Egyébként úgy látom, hogy neked csak a gyűrű kell nagyon, és házasságot,gyereket nem akarsz most, szóval légy türelemmel.
Hú, lecsapott a gyekori hurrikán!:))
Kérdező, azért volt a kezdeti, több oldalon tartó, kicsit erősebb hangnem, mert mindenki felrángatta magát a "rászed"- tévesztésen.
21 éves vagy még, nagyon fiatal, leszel még eleget házas. Élvezd ki, hogy most egyelőre még barátnő vagy, hiszen ennek a státusznak is rengeteg előnye van. Éljetek, ismerkedjetek, ismerjétek meg a világot. Aztán, majd összeházasodtok, meg babáztok, majd ha mindketten eljutottatok ugyanabba a fázisba, nem kell sietettni, az Idő könyörtelen, úgyis eljön az is.
Én 23 éves vagyok, a párommal(28) két éve vagyunk együtt, átéltünk hideget-meleget. Én nagyon vágyom családra, ezt ő is tudja. Először viszont mindketten elmentünk dolgozni (országot váltottunk), h vhol elinduljon a folyamat. Mi már nézegettünk gyűrűket, ő nem akar eljegyzési gyűrűt nagyon, inkább karikagyűrűt szeretne eljegyzésként, és a családomtól akarja először megkérni a kezemet, így tehát amíg nem látogatunk haza, biztosan nem reménykedem lánykérésben.
De mondjuk gőzöm sincs miből vennénk karikagyűrűt :D eljegyzési gyűrű már könnyebben lenne, de azt meg ő nem akar. Szóval nem tudom hogy lesz, de májusban fogunk megint hazalátogatni, aztán majd meglátjuk! :D
Szerintem amíg szülő függőségben éltek, addig ne akarj megházasodni. Addig nem éled a felnőttek életét! Vicc nélkül. Elhiszem, h a tanulás nehéz és sok, de van aki mellette is dolgozik, mert nem engedheti meg magának a szülői segítséget!
nagyon elszomorító ez a sok gagyi minősítés!
A helyedben, Kérdező, türelemmel és csendben álmodoznék, vágyakoznék tovább.
Nagyon fiatalok vagytok. A pasik nem szoktak ilyen idősen leánykérésre gondolni, sőt, megrémülnek inkább...ha meg Te mondod - mondogatod neki, azzal megtörheted a varázsát már előre. Ezzel vigyázz! Ha esetleg a kérésedre kér meg, azon agyalsz majd, hogy nem volt őszinte részéről a dolog.
Egy barátnőm addig "könyörgött" gyűrűért egy remek kapcsolatban, míg kidobta a pasi.
Ne törődj a válaszolók oltásaival, rengeteg nő provokálja ki a leánykérést! Sőt én azt gondolom a "női taktikák" természetes része a női szerepnek. Nem kell feltétlenül pejoratívan érteni! Szükségesek is ezek a trükkök. Úgy szoktam fogalmazni, hogy "érzelmi kertészkedés".
Elültetni valamit, illetve kigyomlálni valamit...gondozni, ápolni a közös "kertet".
Az élet adja majd a helyzeteket.
Jönnek szembe véletlenül menyasszonyi-ruha reklámok, lagzis autók...stb. Ha Te az ilyenektől "elájulsz" az elég.
Sajnos a pasiknak a vagyonmegosztás és hasonlók jutnak eszébe a házasságról.Illetve a költségek, a rabság stb.
Ne mondogasd neki, mert illúzióromboló!Kiábrándító.
A barátnőm nagyon ráfaragott. :(
Ha egy ideig mondogatta, aztán te is mondtad kétszer, aztán most már nem akarja, az szerintem azért van, mert nyomást gyakoroltál rá. Talán kétszer sem szabad mondani, ha elvárásnak, várakozásnak tűnhetett.
Légy feleségnek való. Ez a legfontosabb!
Szorítok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!