Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg vannak ekkora gyökerek?
2013. szept. 10. 13:17
 32/63 anonim ***** válasza:

Akkor most érteni akarod vagy rászedni?

Vagy tulajdonképpen mit?

2013. szept. 10. 13:28
 33/63 anonim ***** válasza:
77%
Nem lefikázunk, csak nem értjük, hogy egy "nagyon komoly" kapcsolatban miért nem lehet őszintének lenni, miért kell rászedni bármire is a másikat....
2013. szept. 10. 13:29
 34/63 A kérdező kommentje:
rosszul használtam a rászedni szot, rávenni akarna lenni...de elotte meg akarom erteni, hogy mi változott meg benne, és kozolni hogy nekem ez fontos lenne. tulajdonképpen én már beszéltem neki errol, ugyhogy nem ismeretlen számára a téma, de azt mondta amit már írtam hogy neki nem kell ahhoz papír hogy bebizonyítsa mennyire szeret
2013. szept. 10. 13:31
 35/63 anonim ***** válasza:
37%

"Hogyan szedjem rá a párom"

Persze, aztán utána meg fizetheti a százezres asszonytartást gyerektartást, meg elbukja a házat kocsit stb., stb..

Éppen most volt itt egy kérdés amiben a v. feleségnek nem volt elég havi 100 e, és még 2 millát kért!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__48..

Vagy itt ez a másik kedvenc eset:

[link]

[link]

"A vén k..va, asszonytartás emelést követelt, úgy, hogy megkapta a házat, kocsit gyerektartást stb. Majd a a. tartásdíjat emeltetni akarta, tombolt a biróságon. És most a hatóságot akarja "lehúzni" szintén 2 millával a semmiért!

Érdemes megnézni a "hölgy" rendkívül szimpatikus " képét. :)

Itt egy komment az Őt ismerő rokonától:

"A cikkben szereplő "hölgy" a nagynéném!!! Sajnos :( ...sose volt normális...és igen nagybátyám nyugdíjából tiltják azt a bizonyos asszonytartást, ezért ő több helyen dolgozik, hogy megéljen, jóval a nyugdíjas kora után is(legutóbb pl. egy tanyán takarította a lovakat) A nyomós ok ami szerint pedig megítélték a tartást az hogy életében nem dolgozott Ágnes asszony, mindig is a férj tartotta el. Semmi nem volt közös szerzemény, mindenért a nagybátyám dolgozott meg, aki otthagyta neki meg az egy szem lányuknak mindenét, a házat, bútorokat, csakhogy megszabaduljon tőlük...röviden ennyi a történet és nagyjából minden válasz benne van, így nem kell tovább találgatni senkinek...."

Szóval jobb "nem jogilag" együtt lenni!!!

2013. szept. 10. 13:33
 36/63 anonim ***** válasza:
100%
akinek kellesz az megkéri a kezed aki nem akarja hivatalosítani a kapcsolatot az nem is fogja..
2013. szept. 10. 13:35
 37/63 anonim ***** válasza:
Ja bocs, te vagy a legintelligensebb, hogy szegény pasid rá kell szedni, hogy elvegyen! Talán jó oka van! Szerencsétlen még el is vegyen?
2013. szept. 10. 13:37
 38/63 anonim ***** válasza:
72%

Ha ennyit mondott és minden mástól elzárkózik, akkor bizony ennek a kapcsolatnak nincs túl sok jövője, főleg nem úgy, hogy abban házasság és gyerek legyen.

Ez a "szeretlek, de ahhoz nem kell papír" tipikusan hárító mondat, amivel igyekeznek megnyugtatni az érzelmileg labilisabb másik felet.

De, igenis kell papír. Különösen, ha az egyik fél szükségét érzi ennek. Ennek nagyon sok oka lehet, egyik csak a bizonytalanság érzése.

2013. szept. 10. 13:39
 39/63 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy én vagyok a legintelligensebb, csupán elkeseríto számomra, hogy idegen emberek illetnek olyan jelzovel, hogy gyoker, ostoba stb. csupán azért, mert nem szeretnék gyereket vállalni egy vadházasságba
2013. szept. 10. 13:43
 40/63 anonim ***** válasza:

Nem kell rászedni

Azt kell elérni hogy ő AKARJON elvenni feleségül.

A többi esetben válás lesz a vége...

2013. szept. 10. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!