Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
ha elvenni se akar, szted gyereket akar tőled? ne álmodozz királylány
2013. szept. 10. 13:46
 42/63 anonim ***** válasza:

Jó. Közelítsük meg máshonnan a kérdést.

Tanulsz? Dolgozol? Szereted a szakmád? Mik a vágyaid, álmaid? Mit gondolsz az önmegvalósításról?

Vagy konkrétan csak a házasság-gyerek tengelyen tudod 21 évesen elképzelni a jövődet?

Ezzel sincs baj, csak azzal azért legyél tisztában, hogy ettől a pasitól ezt nem fogod megkapni.

2013. szept. 10. 13:47
 43/63 A kérdező kommentje:
Tanulok még, a szuleim fizetik a rezsi rám eso részét, mintha kollégiumban laknék. Az étkezést a párom fizetésébol oldjuk meg.
2013. szept. 10. 13:54
 44/63 anonim ***** válasza:
8%

vadházasság? :)

5 éve vagyunk párommal, 9 hónapja voltunk együtt mikor tervezetten vártuk a Fiúnkat, házunk autónk van és nem vágytam lánykérésre sosem ennek hangot is adtam, hogy nekem ez felesleges (és neki is ez volt a véleménye) mégis 1 éve bécsben megkérte a kezem... és én igent mondtam... Nem lett semmi szorosabb másabb, csak aranyos volt ez a lépése :) Esküdni tényleg nem fogunk... én nem vágyom habos babos kiöltözködős bulikba...

Ha jót akarsz, Te is inkább nyaralj Pároddal egy romantikus meghitt 2 hétre az esküvő árából mert az összekovácsol, összehoz! Egymásra figyeltek, lazítotok... akár egy itthoni, de városotoktól távolabbi wellnessben...

A jelzőket nem értem meg, amiket rád akasztanak! De azt se hogyha Te görcsösen akarod, akkor evidens, hogy Párod görcsösen nem akarja majd!

Addig mondogatta míg úgy érezte hogy akarja az esküvőt, mostmár hogy kell! és te akarod! így nem akarja... Ha jól veszem ki az írásaidból...

2013. szept. 10. 13:54
 45/63 anonim ***** válasza:
75%

Szóval nem dolgozol, szüleid meg párod tart el és házasság kéne?!

És miből fizeted? ja majd mások kifizetik!

Előbb nőj fel és aztán gondolkozz ezen!

2013. szept. 10. 13:57
 46/63 A kérdező kommentje:
azt egy szoval sem mondtam, hogy azonnal házasodni akarok, de az eljegyzésnek orulnek. nem azért mert tobb lesz tole a kapcsolatunk, hanem mert jot tenne a lelkemnek, hogy nem hiábavalo ez a 6 év.
2013. szept. 10. 14:00
 47/63 anonim ***** válasza:
0%

"nem akarom, hogy elvegyen eroszakkal"

"Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?"

Szar elmebeteg kamugép vagy, az a baj.

2013. szept. 10. 14:10
 48/63 anonim ***** válasza:

akkor hiába való ha úgy érzed... azt a gyűrűt bármikor le is húzhatja az ujjadról! Ha tudod, hogy minden rendben és csak Ti vagytok egymásnak akkor minek?

Hagyd, és hamarabb megteszi (mert nem érzi kötelességének) mintha gyötröd vele, hogy gyűrűt akarsz!

Exsogornőm ugyanezt tette 2 éve... Ő nem szül vadházasságba...5 év után közölte hogy vagy megkérsz vagy szétmegyünk... Féltesóm megkérte... Marhául meglepetés szerűen a csaj lefoglalt valamit sárváron januárban, és a féltesóm megkérte a kezét... Biztos nagyon meglepődött az ex! esküdtek októberben, márciusban hallottam a nő rikácsolásást hogy nem azért mentem hozzád hogy ilyen k.csög legyél! augusztusban született a kicsi házasságba, és már egyedül állóként neveli...

Ennyit ért egy kierőszakolt akármi

2013. szept. 10. 14:10
 49/63 anonim ***** válasza:
Közöld vele, hogy te gyereket szeretnél, előtte pedig esküvőt. Ha neki ez nem oké, hagyd ott. Ha fontos vagy neki, térden csúszik utánad, ha nem, akkor meg annyit is ért.
2013. szept. 10. 14:16
 50/63 anonim ***** válasza:
Ja, hogy 21 vagy és tanulsz.. Akkor még egy 5 évig felejtsd el az esküvőt. Utolsó voltam.
2013. szept. 10. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!