Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
96%

Ezeknek az ostoba kérdéseknek soha nem lesz vége?! :(

Ha korábban hitegetett (már rég ott kellett volna hagynod), és most a képedbe is vágta, hogy nem fontos neki, akkor VÉGIG HÜLYÉNEK NÉZETT, és esze ágában sem volt elvenni!!!!

Ráveheted valahogy (ess teherbe, szoríts fegyvert a fejéhez), de úgyis te szívod meg, az ártatlan gyerekeitek, ha lesznek.

2013. szept. 10. 12:42
 2/63 anonim ***** válasza:
85%
*és az ártatlan gyerekeitek
2013. szept. 10. 12:42
 3/63 anonim ***** válasza:
100%
Ugy néz ki, hogy az idödet veszitetted vele eddig is.Nem fontos neki a te vágyaid!
2013. szept. 10. 12:43
 4/63 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért lenne ostoba a kérdésem. Tudom, hogy nem akar mást csak engem, imádjuk egymást ennyi ido után is. Soha nem megy el nélkulem, mindig egyutt vagyunk, akkor nem értem mi a baj. nem úgy néz ki hogy ki akar lépne ebbol a kapcsolatbol minél egyszerubben.
2013. szept. 10. 12:45
 5/63 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, az ilyen nők ezt komolyan gondolják amúgy? Nem bírom elhinni, hogy ahelyett hogy őszintén leülnének beszélgetni a dologról itt kérdezgetik napi 3x, hogy hogy vegyék rá a hapekot hogy ugyan vegye már el őket és csináljon nekik gyereket, ha lehet 3-at is... aztán jönnek ide sírni, hogy elhagyta őket mert ráerőszakolták a házasságot meg a gyerekeket :(

BASSZUS AKI EL AKAR VENNI AZ EL FOG AKI NEM AZ MEG NEM! Ilyen egyszerű! A tied az utóbbi kategória, ha 6 év után még eszébe nem jutott.

6/63 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem érted, akkor mindegy is...Erőszakold ki, és légy "boldog".
 7/63 anonim ***** válasza:
37%

Állandóan férjhez akartok menni. Minek? Mi változik?

Nem a fehér ruhától lesz a gyerek.

"Hogyan szedjem rá mégis?" Ez szánalmas!!!

2013. szept. 10. 12:46
 8/63 A kérdező kommentje:
De mi szeretjuk egymást oszintén, csak azt mondja neki ahhoz nem kell papír hogy bebizonyítsa hogy szeret, mert minden nap megteszi (ami igaz is), de nekem fontos lenne a hivatalossá tétele. meg az is hogy most nincs pénzunk lagzira :(
2013. szept. 10. 12:49
 9/63 anonim ***** válasza:
100%

sehogy ne szedd rá.

esetleg vedd rá.

2013. szept. 10. 12:49
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
De ha imádjátok egymást (kölcsönösen!!!!), akkor miért kell rászedni?? Meg kell neki mondani egyenesen, nem kertelve hogy mit szeretnél. Aztán ha nem ad egyenest választ, alaposan elgondolkozni azon, mekkora is az az "imádat".
2013. szept. 10. 12:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!