Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?
"rászed" szinonimái:
becsap, csal, beugrat, felültet, átejt, átráz, csőbe húz, palira vesz, félrevezet, átver, átvág, szédít, megtéveszt, lóvá tesz, ámít, megvezet
Ez alapján ültök az asztalnál, vacsoráztok, te megvágod a kezed, adsz neki egy ruhát, hogy csavarja erősen a kezedre, közben megkérdezed, melletted lenne e jóban-rosszban, ő azt mondja igen, a ruhában meg ott a gyűrű, és így jól rászedted.
Szerintem ennek van értelme?
Szvsz. az általad keresett szó a rávenni.
Ennek szerinted amúgy van értelme, hogy ti állítólag imádjátok egymást, de korábban feleségül akart venni most meg már a kifogásokat keresi?
Ébredj már fel. Vagy eleinte is csak hitegetett, hogy befogja a szádat, vagy rádunt.
Az alapvetően nem baj, ha valaki nem akar házasodni, valóban lehet boldog a pár nélküle is, de ezt illik az elején tisztázni. Ha neked nem fér bele a gyerek házasság nélkül, akkor lépj.
Mennyi idősek vagytok?
Ő tudja egyáltalán, hogy neked fontos az esküvő?
Azzal tisztában vagytok, hogy az esküvő és a házasság nem ugyanaz? Mindkettővel baja van vagy csak az egyikkel?
Egyébként "rávenni" arra, hogy vegyen el nagyon rossz ötlet, nem fogja neked soha megbocsájtani, hogy átverted.
Figyelj Mucika, leülsz és ezt mondod:
"Drágám! Nekem fontos a házasság intézménye és az, hogy Veled élhessem ezt meg. Légy szíves gondold át, mert nekem nagyon sokat jelentene, ha megtennéd értem azt a gesztust."
Na már most ezután vagy megkér vagy nem. Ha utóbbi, akkor nincs mit tenni, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!