Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
90%

"rászed" szinonimái:

becsap, csal, beugrat, felültet, átejt, átráz, csőbe húz, palira vesz, félrevezet, átver, átvág, szédít, megtéveszt, lóvá tesz, ámít, megvezet

Ez alapján ültök az asztalnál, vacsoráztok, te megvágod a kezed, adsz neki egy ruhát, hogy csavarja erősen a kezedre, közben megkérdezed, melletted lenne e jóban-rosszban, ő azt mondja igen, a ruhában meg ott a gyűrű, és így jól rászedted.

Szerintem ennek van értelme?

Szvsz. az általad keresett szó a rávenni.

2013. szept. 10. 12:50
 12/63 anonim ***** válasza:
84%
Tudod ha őszintén szeretne, akkor az elején kib*szottul nem hitegetett volna, de dugd csak homokba a fejed...
2013. szept. 10. 12:50
 13/63 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs pénz lagzira, be lehet menni kettesben az 9önkormányzathoz. Ha tényleg csak az a fontos, hogy a felesége legyél, ez is elég lesz neked is.
2013. szept. 10. 12:51
 14/63 anonim ***** válasza:
91%

Ennek szerinted amúgy van értelme, hogy ti állítólag imádjátok egymást, de korábban feleségül akart venni most meg már a kifogásokat keresi?

Ébredj már fel. Vagy eleinte is csak hitegetett, hogy befogja a szádat, vagy rádunt.

Az alapvetően nem baj, ha valaki nem akar házasodni, valóban lehet boldog a pár nélküle is, de ezt illik az elején tisztázni. Ha neked nem fér bele a gyerek házasság nélkül, akkor lépj.

2013. szept. 10. 12:54
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
De igaza van az előttem szólónak, ha neked annyira fontos, és van rá esély, hogy a pénz miatt visszakozott a párod, akkor fejezd be a lagzi miatti hisztizést, és menj hozzá vígan dalolva egy kéttanús szertartás keretében. Ha erre sem hajlandó, akkor passz...Nyúzzátok tovább egymást.
 16/63 anonim ***** válasza:
56%
Miért olyan hihetetlen, hogy vannak férfiak, akik komolyan úgy gondolják, hogy az eljegyzés/esküvő felesleges felhajtás? Ettől még szerethetik ugyanúgy a párjukat, mint egy olyan pasi, aki megkérte a nője kezét. Rokonomék 15 éves koruk óta együtt vannak, már van 2 gyerekük is, mégis a mai napig nem történt eljegyzés sem, ettől függetlenül nyilván van olyan magas szinten a kapcsolatuk, mint egy olyannak, akinek gyűrű van az ujján. Ha neked ennyit számít a külsőség, akkor állj a párod elé és mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha megkérné a kezed.
 17/63 anonim ***** válasza:
71%
"Hogyan szedjem rá" - rászedni valakit aljas húzás!
 18/63 anonim ***** válasza:
40%
Aztán, ha kierőszakoltad az esküvőt, akkor jöhet a válás.
2013. szept. 10. 12:58
 19/63 anonim ***** válasza:
69%

Mennyi idősek vagytok?

Ő tudja egyáltalán, hogy neked fontos az esküvő?

Azzal tisztában vagytok, hogy az esküvő és a házasság nem ugyanaz? Mindkettővel baja van vagy csak az egyikkel?

Egyébként "rávenni" arra, hogy vegyen el nagyon rossz ötlet, nem fogja neked soha megbocsájtani, hogy átverted.

2013. szept. 10. 12:59
 20/63 anonim ***** válasza:
96%

Figyelj Mucika, leülsz és ezt mondod:

"Drágám! Nekem fontos a házasság intézménye és az, hogy Veled élhessem ezt meg. Légy szíves gondold át, mert nekem nagyon sokat jelentene, ha megtennéd értem azt a gesztust."

Na már most ezután vagy megkér vagy nem. Ha utóbbi, akkor nincs mit tenni, sajnálom.

2013. szept. 10. 13:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!