Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Önző kijelentés? Akkor szülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző kijelentés? Akkor szülök neked gyereket, ha majd elveszel feleségül.

Figyelt kérdés
Beszélgettünk páran csajok és az egyik ismerős ilyen kijelentést tett a párjának.Még nem esedékes náluk, csak a jövőről beszélgettek. A lány házasságpárti, a fiú meg már bevállalna akár egy babát is. Én nem tudom hova rakni, igaza is van meg nem is. Ti mit gondoltok?
2013. aug. 14. 22:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó kitalálhatom a nemedet?Férfi.

Csak nem téged is megfogtak egy ideig gyerek szüléssel?

2013. aug. 15. 01:14
 42/111 anonim ***** válasza:
88%

Férfi lesz ő, ez nem is kérdés.

És bocs, de az ilyen kijelentéseidért, hogy az asszony verve jó, ezért viszont kívánom neked a leírtakat.

Ja és ne haragudj már, hogy néhány lány hisz a házasság szentségében. Meg hogy azt szeretné. Nem csak arra lettek kitalálva, hogy emberi rabszolgák legyenek, érzelmek és álmok nélkül (és egy esküvő teljesen reális álom).

2013. aug. 15. 01:19
 43/111 anonim ***** válasza:
93%

71%-od van ma 1.18-kor 41.válaszoló??

Na tessék a gyáva pasik csak pontozni mernek:D:D:D

Hát igen a gyerek felelősség...

2013. aug. 15. 01:20
 44/111 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező (#15) "csak mindenkinek vannak kívánságai, vágyai, álmai...ha a férfinak az hogy legyen egy utóda akkor az. de miért ne lehetne kompromisszumot kötni?" - általában lehet, nos ez szerintem nem ez az eset, sokkal inkább a ritka kivétel.

És hát ja, mindenkinek vannak álmai, a férfinak is... pl. hogy az a laza csaj, akit megismert, az tényleg az a laza csaj, és nem pasifogás céljából kelti a látszatot, hogy utána a legkonzibb, legkispolgáribb dágványba akarjon belenyomni.

2013. aug. 15. 01:26
 45/111 anonim ***** válasza:
32%

Ugye utolsó,kispolgári dágvány,szánalmas és fúj.

Egyébként nem vetem el a házasságot.

A házasság nálam nem a gyerek szülésre épül,hanem arra,hogy szeressük egymást és már jó ideje együtt vagyunk jóban rosszban és úgymond "elválaszthatatlanok vagyunk".

Na nálam a házasság ez lenne,nem a szánalmas érzelmi haldoklás,amit folyton folyvást látok,tisztelet a kivételnek.

Tudom utopisztikus vagyok,szomorú.

2013. aug. 15. 01:35
 46/111 anonim ***** válasza:
21%

Nézd Liinda, itt kérdezted a #41-től, hogy

"Csak nem téged is megfogtak egy ideig gyerek szüléssel?" - na, nekem ezt anyám próbálta előadni, amikor mondtuk nekanno az ántivilágban, hogy szaporulat érkezése van kilátásban, nem ám gratulált vagy ilyesmi, hanem közölte velem válaszul, hogy "tudod mi a kötelességed?" Na, akkor megmondom őszintén, egy pillanatig az én agyamon is átsuhant, hogy most akkor ütni fogok, de természetesen nem, nőre még akkor sem emeltem kezet, ha az illető történetesen az anyám volt... az egy másik kérdés, hogy a válaszaimon a következő hetekben úgy behisztizett, hogy azután a zárt osztályon magyarázták neki egy ideig, hogy mibe ne akarjon beleszólni... tehát én pl. sikeresen megvédtem magam az efféle dologtól.

Emellett félreértés ne essen, a világon semmi bajom azokkal, akik a házasság mellett döntenek, FELTÉVE HA azért dönt így a két ember, mert nekik ez fontos, nekik ez a szándékuk. Viszont mindenféle nyomást élből utasítok el.

Egyébként meg a provát véleményem az, hogy egyfelől ateista vagyok, tehát az egyházi dolog nem érint, másfelől meg én a páromat vállalom jóban és rosszban, egészségben, betegségben, stb. nem az államot meg nem a Csjt-t. Úgyhogy tudok vidulni, amikor előadják ezt a "félnek a felelősségtől" c. teóriát, annak tükrében, hogy mi 16 éve vagyunk együtt a jelenlegi párommal, a magyar átlagos házasság meg 13 évig tart... vicces, nem? Viszont a "rendpárti, értékelvű konzi attitűd" az nagyon nem az én világom, és ha ezt egy nő nem képes tudomásul venni, az egy alapvető értékrendi különbség, ami nyilván meghiúsít minden hosszútávú kapcsolatot, ezért mondtam, hogy ebben nehezen tudok elképzelni kompromisszumot.

2013. aug. 15. 01:51
 47/111 anonim ***** válasza:
93%

Liinda, helyesbítenék, a 26%-os hozzászóló nem férfi, csak pasi. Van különbség.

re eredeti kérdés: Szerintem nem zsarolás, nem árt, ha a felek a kapcsolat elején tisztázzák, házasságpártiak vagy nem. Én mondjuk nem vagyok az, és egy élettársi kapcsolatban sem érezném magam kevésbé biztonságban, de ha valakinek a házasság az álma, nehogy már önzőnek számítson, amiért ezt ki meri mondani.

2013. aug. 15. 03:26
 48/111 anonim ***** válasza:
93%

13-as okoska

jajj, ne mond, hogy te azért szültél gyereket, mert szereted?

Csak hogy tudd, aki házasságban szül, az is imádja a gyerekét!!! És nem azért akar házasságot, hogy ezzel zsarolja, csupán neki ez az értékrendje.És igaza van...sajnos már ott tart a világ, hogy a pasik cseppet sem strapálják magukat, minden megkapnak, nőt, együttélést, gyereket...miért is akarnának ezek után házasodni. Igen, úgy gondolom, ideje határt szabni végre ennek, és több olyan nő kéne, akiben van annyi tartás, hogy elvárja a házasságot, a férfi tisztelete jeléül!

2013. aug. 15. 04:40
 49/111 anonim ***** válasza:
84%

Nem önző kijelentés, főleg akkor nem ha ezt egészen hamar letisztázzák....

Nálunk én hamar mondtam hogy az én szeretnék majd később gyereket, és házasságot is..., még suliba jártunk, amikor ez a beszélgetés szórakerült...

Aztán a gyerekkérdés is,hogy mégis mikor (ez mar évekkel később), nálunk pont a vőlegényem jelentette ki, hogy ha lehet ne legyek terhes, és ne legyen még gyerek a házasság előtt mert nem szeretné senkiben sem azt a képzetet erősíteni, hogy a gyerek miatt házasodunk.

Neki fontos a hazasság intézménye.

Viszont amikor összekerültünk még nem volt az,

Fokozatosan változott meg, ő hozta fel a témát nem én...

2013. aug. 15. 07:12
 50/111 anonim ***** válasza:
13%
Kár, hogy itt sokan elhiszik, hogy a házasság különbözik egy sima kapcsolattól. Minden nő buta? Tényleg? Ennyire?
2013. aug. 15. 07:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!