Mit lehet tenni ilyenkor? Szerintetek sikerülhet neki?
hány éves vagy?
elvileg van rá lehetőség, gyakorlatilag nincs, amin én is megdöbbentem, adóhatóság embere magyarázta el, hogy akkor sem vagy köteles elmenni, ha kijelentenek, mert a rendőrök nem vihetnek el, ha nincs hova menned onnan, elvileg nem lehet hajléktalanná tenni (ez azért megdöbbentő, mert ha nincs bejelentve a lakásba pl az albérlő, akkor sem rakhatod ki, csak akkor ha jogilag más tulajdonába kerül az ingatlan,stb... nagyon bonyolult dolog ez, trükközve lehet kijátszani)
nem lenne jobb egy ilyen otthonból elköltözni amúgy?
Köszönöm a választ.
25 éves vagyok. Munkát keresek, ezért is volt gond, hogy most nem tudtam a teljes rám eső rezsi költséget kifizetni.
Jobb lenne és el is fogok költözni, de még egy ideig úgy érzem, hogy szükségem lenne a szülői támogatásra. Így reménytelennek érzek mindent.
Itt lakik a húgom is, ő is rengeteget veszekszik anyámmal, ezt nehéz már elviselni, hogy lassan már minden nap nap veszekedések vannak.
Amig otthon,addig nem.
De az nem hosszutávú megoldás,hisz pl enni adni nem köteles,le kell menned a boltba,máris nem köteles visszaengedni.
A törvényes lelki terror alatt olyasmit
hogy apró bosszuságokat okozol neki folyamatosan
amivel el lesz foglalva s nem te leszel az első számu célponja.
csak ne te legyél a gyanus.
pl. bekened a kilincset kivülről kormos zsirral...
leragasztod a kukucskáló nyilást.
(kilincs bekenés esetén elöbb a szomszédét)
nem is baj ha több szomszédé is le van ragasztva nem csak a tietek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!