Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Önző kijelentés? Akkor szülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző kijelentés? Akkor szülök neked gyereket, ha majd elveszel feleségül.

Figyelt kérdés
Beszélgettünk páran csajok és az egyik ismerős ilyen kijelentést tett a párjának.Még nem esedékes náluk, csak a jövőről beszélgettek. A lány házasságpárti, a fiú meg már bevállalna akár egy babát is. Én nem tudom hova rakni, igaza is van meg nem is. Ti mit gondoltok?
2013. aug. 14. 22:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem igaza van, ez nekem is fontos, hogy előbb legyen házasság, aztán baba.
2013. aug. 14. 23:02
 12/111 A kérdező kommentje:
Értem, én is ezekre gondoltam és tök jó hogy ennyien így gondolkodnak. Ezt mondtam én is, hogy ha ő ennyire szeretne házasságot ne hagyja magát, mert ha "csak úgy" szül egy gyereket, szerintem egyre kisebb az esély, hogy valaha is elveszi feleségül. Megvan az asszony, a gyerek minek már a papír... szóval egyetértek én is, csak elbizonytalanodtam, mert páran azt mondták, hogy ez zsarolásnak is felfogható... szerintem nem, mivel korrekten elmondta mit szeretne, és igen nem szex megvonással van zsarolva, mert az elég csúnya dolog. ment a zöld kéz mindenkinek.
2013. aug. 14. 23:08
 13/111 anonim ***** válasza:
8%

Hihetetlenek ezek a válaszok.

Undorítóak,önzőek és érdekemberek vagytok,ezért szülnétek gyereket?Csak megvetni és lenézni lehet benneteket.

Nem túlságosan érdekel a majdani 0%otok,mert undorodom tőletek.

Én azért szültem a gyerekem,mert szerettem,nem azért,hogy férjet fogjak és zsaroljam vele.

Aztán csodálkoznak,hogy fú nem olyan a házasság,amilyennek elképzelték,vajon miért nem??

2013. aug. 14. 23:10
 14/111 anonim ***** válasza:
86%

Ha velem képzeli el a közös jövőt akkor igen, valahol elvárom az esküvőt.

Persze gyereket szülők mosok takarítok rá,ő meg arra sem képes, hogy törvényesen felvállaljon?

2013. aug. 14. 23:16
 15/111 A kérdező kommentje:

szerintem ez nem férj fogásról szól.

csak mindenkinek vannak kívánságai, vágyai, álmai.

ha neki az hogy egy nap csak róla szóljon akkor az.

ha a férfinak az hogy legyen egy utóda akkor az. de miért ne lehetne kompromisszumot kötni?

2013. aug. 14. 23:19
 16/111 anonim ***** válasza:
16%

Ez a megfogalmazás mindjárt más,az előzőekből csak a zsarolás jött le.

És mennyi nőnél láttam,hogy a gyerek csak a férj fogás eszköze,hogy bebiztosítsa magát,aztán meg bőg,hogy milyen a férje.

2013. aug. 14. 23:19
 17/111 anonim ***** válasza:
79%
Hát nagyot változott a világ, az biztos. 23:10-eske lenéz minket, amiért nem leányanyaként, hanem házasságban szeretnénk gyereket vállalni. Feltételezem neki nincs férje...
2013. aug. 14. 23:20
 18/111 anonim ***** válasza:
70%

Én nem érzem ezt férj fogásnak, pont ellenkezőleg.

Hisz ha nem akar házasodni kereshet mást akinek ugyan úgy nem fontos a házasság, még gyerek sincs aki miatt mégis meg kellene tennie. Az, hogy szül majd elvárja a házasságot na az a férj fogás.

2013. aug. 14. 23:22
 19/111 anonim ***** válasza:
6%

Nekem két jeggyűrűm van 17 eske,mert tudod ketten is el akartam venni feleségül és eljegyeztek,a gyerekem apja is.

De én nem akarok férjhez menni.

Gondolom neked 17-eske kettő nincsen.

Amúgy hazudnék,ha ez nem hízelegne.Tudod,ha egy nő nem akar férjhez menni,akkor jobban el akarják venni,a férfiak is olyanok,hogy szeretnek harcolni...

2013. aug. 14. 23:23
 20/111 anonim ***** válasza:
78%
Még jó, hogy nincs ketten, bőven van az életben olyan amiből csak egy kell mert csak az számít.
2013. aug. 14. 23:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!