Édesanyától egy ilyen kijelentés, hogy " igen, szégyenlem, hogy nem dolgozol" hogy esne nektek, ha a következő a helyzet?
Nem tudtam hogy az emberek 90 % - a tapló.
Èrdekes módon èn nem piszkáltam meg szègyelltem a gyerekem mikor munkanèlküli volt hanem segìteni próbáltam hogy ne holmi tescoba rohadjon rabszolgakènt egèsz èletèben ès mèg velem is lakott. Ez munkanèlkülisèg nem homokosság meg börtönben ülès hogy szègyellni kellene.
Sok az idióta sajnos, aki nem képes gondolkozni!
Mi van ezen szégyen?Nem a fiatalok tehetnek róla, hogy elprivatizálták a munkahelyeket is, hogy munkanélküliség van!"Kedves" anyukád pedig inkább büszke lehetne arra is, amit eddig elértél, mert úgy látszik, okos és életrevaló vagy.Majd lesz munkád.
Mellesleg ha nem takarító lenne,nyilván akkor is ugyanígy gondolkozna.A munkanélküliség nem bűn, hanem egy állapot.
Szerencséd, hogy nem laksz vele, én még ezt a találkozást is ritkítanám.
09:18-al egyetértek!
Azt hiszem, én is kevésbé bánnám, ha nem dolgozna a gyerekem, mintha valami rabszolgamunkát végezne.Persze semmilyen munka nem szégyen, de én sajnálnám.Tanul, igyekszik.Így bárhogy is alakuljon én büszke leszek rá és csak a jót fogom elmondani. Amúgy meg senkinek semmi joga megítélni az alapján a másikat, hogy dolgozik-e vagy sem.A legtuskóbb dolog az alapján véleményt alkotni, van-e a másiknak munkája.Az élet nem csak ebből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!