Édesanyától egy ilyen kijelentés, hogy " igen, szégyenlem, hogy nem dolgozol" hogy esne nektek, ha a következő a helyzet?
Pedig igenis számítanak az évek, nagyokos :)
Ja és ha nem dolgoztál, mégis miből tettél félre annyit, hogy megélj ha nincs munkád?? Ugyan már, kisegítenek a tesódék, és neked ez így kényelmes!
Most már jobban számítanak az évek.
Azt meg hagy tudjam már én, hogy mennnyit megspóroltam az évek alatt akár az ösztöndíjakból, stb, melókból. nem volt az előírva sehol, hogy el kell költeni a pénzt amit ráraknak a melóhelyen az ember számlájára. szóval bíztosíthatlak miszter nagyokoska, hogy saját pénzem költöm, költöttem. régen én úgy tudom, hogy az utolsó három év jövedelem átlagából számolták ki a nyugdíjat, szóval..... Én spóroltam, ezért tudok máson élősködés nélkül most is lenni. ha szerinted ez olyan hihetetlen, akkor te biztos élősködnél.
gondolom, te sem vagy az a nagyon spórolós, mert ha nincs munkád, akkor miért nem mész haza anyukádhoz, és spórólod meg az albi pénzt, együtt többre mennétek... ?
Nem dicsőség ám albira elkölteni a lerakott pénzedet, csak mert fáj anyádtól az igazság !!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!