Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző kijelentés? Akkor szülök neked gyereket, ha majd elveszel feleségül.
Hagy csatlakozzam a 0%-osok táborába.
De szánalmasak ezek a nők,ahogy reszketnek,hogy elkeljenek és bebiztosítsák magukat,nagyon nagy egyéniségek lehetnek..(
A gyerekeiket meg külön sajnálom,a szeretet irántuk attól függ feleségül veszi e őket a férjük fúj!
"De szánalmasak ezek a nők,ahogy reszketnek,hogy elkeljenek és bebiztosítsák magukat,nagyon nagy egyéniségek lehetnek.."
Van hitelmentes lakásom sajnos örököltem, autóm és jól fizető állásom, egyáltalán nem kell bebiztosítanom magam, megteremtem én magamnak is.
Mi a baj azzal, hogy nem valaki 30-dik élettársa akarok lenni?
24.ik
Van,aki be akarja biztosítani magát evvel,van aki nagyon szerelmes a férjébe és tényleg ebben látja,hogy viszont szeretik.(így érthető)
"A gyerekeiket meg külön sajnálom,a szeretet irántuk attól függ feleségül veszi e őket a férjük fúj!2
Ez meg még nagyobb hülyeség. Ki mondta, hogy nem szeretném a gyerekemet ha nem a férjemtől van hanem a páromtól lenne?
Senki azt mondták, hogy a gyerek születést megelőzi az értékrendjében a házasság. Házasság nélkül nem vállalnak gyereket, így nincs kit szeretni.
Fú, 0%-oskák, azért egy kicsit gáz, hogy rögtön ez jön le belőle nektek, hogy ez zsarolásnak fogható fel.
A két jegygyűrűs sztorihoz csak annyit szeretnék mondani, hogy ez annyira nem nagy durranás... szerinted hány millió nőt akartak ketten is feleségül venni, sőt, szerinted hány millió nőt vettek is el kétszer, háromszor? :) Mellesleg én sem vagyok annyira idős még, és engem meg most is ostromolnak, holott már 3 éve együtt vagyok a párommal. ;) Ez annyira nem nagy cucc, kár volt felvágni vele...
És szerintem ez a """"férjfogás""""" is arról szól, hogy a lánynak is vannak álmai. Sőt. Hogyha ott lesz a gyerek, akkor mi lesz aztán, hogyha a férfi fogja magát és lelép? Persze, ezt papírokkal is meg tudja tenni, viszont a csajnak ott lesz egy biztonság-érzés, hogy jó helyre fog születni a baba, szeretetben, boldogságban, jóban-rosszban, EGYÜTT fognak felnevelni egy kisgyereket.
Meg mi ez, hogy a pasi bejelenti, hogy babázni akar? Ha ő akar valamit, akkor a csaj is akarhat valamit. Ez így korrekt. :)
pontosan! szerintem kedves utolsó leírtad a kulcsmondatot!
"az értékrendjében megelőzi a házasság a gyerekvállalást"
szerintem ez lehet a dolog kulcsa :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!