Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző kijelentés? Akkor szülök neked gyereket, ha majd elveszel feleségül.
Már bocs utolsó az addig rendben van,ha a pasi akar valamit nehogy már a nőnek ne legyenek igényei.
De először is kikérem magamnak,hogy felvágtam,közöltem egy tényt,mert meggyanúsítottak vele,hogy nem kellettem senkinek és nem akartak feleségül venni,holott ez nem igaz.Én csak erre reflektáltam,ha visszaolvasnál.
Nekem nagyon felvágásnak tűnt az, AHOGY írtad...
de oké.
Aki hazassag elott nelkul szul az ezzel azt mutatja ennyit er neki a hazassag ezert nem is fogjak elvenni egyszeru.
Ki mit ker azt kap ki mit erdemel azt kap.
Soha nem voltam elettars es 2x mentem ferjhez.
43 eves no
Kielégítselek,hogy nem vagyok felvágós,a mostani még nem akart eljegyezni és ezért kicsit szomorkodom.
Bár komoly okai vannak,hogy nem,de ez magánügy stb.
Szóval szerintem ne mi akarjuk magunkat rájuk tukmálni,hanem ők akarjanak feleségül venni,az az igazi.
Mondjuk azt sem teljesen értem,miért dicsőség ha kétszer kértek meg vagy háromszor.
Mi jelentősége van egy olyan eljegyzésnek amiből nem lett semmi. Az egy komolytalan semmit nemérő lánykérés volt. Olyannak mondtál igen akihez nem is mentél hozzá.
De én nem mondtam igent,én tudtam,hogy nem fogok hozzájuk férjhez menni,meg is mondtam nekik,egyszerűen beállítottak a jeggyűrűvel.Szóval semmiféle ceremónia nem volt.
De mindkettőnél gyerekvállalás volt.
Mondjuk a másodiknál érdekes volt,mert volt gyerekvállalás és 7.hónapra halva szülés volt és ezután jegyzett el rémes gyorsan...
Ígyvan, egy kisgyerek nem születhet csak úgy bele a semmibe... egy - lehet, hogy - teljesen instabil kapcsolatba, biztonság nélkül, ahol a pasi csak úgy random benyögi, hogy hát ő gyereket akar.
Ja... mer hogy az így megy...
Jó ez így teljesen más.
1 verzió.:
A pasi is gyereket akar,de akkor házasodjon is ez rendben van.
2.verzió.:
A nő gyereket akar szülni,de igazából férfi fogás miatt és,hogy házasságot kössön és eltartsák,na ez így nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!