Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem állunk agyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem állunk agyagilag teljesen jól, akkor kilőve az eljegyzés, házasság?

Figyelt kérdés

Mi már 6 éve vagyunk együtt, jelenleg albérletben élünk már 3 éve.Én vagyok a nő, húszas éveim elején vagyok, még munkahelyem nincsen, suliba járok.

A párom idén 30 éves, ő dolgozik, az ő fizetése elég jónak számít a környéken, így szűkösen bár, de kijövünk egy fizetésből.

Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?

A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek.Nekem sajnos ezek csak terelő dumának és időhúzásnak tűnnek...

2013. júl. 19. 15:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Hol létezik ilyen,hogy utólag kell fizetni?:) És pontosan mire gondolsz? Ez tök jó,gratulálok Utolsó ügyesek voltatok!
2013. júl. 19. 22:22
 52/57 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte mindenhol utólag kell fizetni. Amúgy ez Nagyváradon volt, de tudok Fejér megyében élő embereket, akik sizntén lagzi után fizették ki a nagyját. Mi mindent utólag fizettünk, éttermet, dekorost, ruhát, fotóst, szóval tényleg mindent.
2013. júl. 19. 22:52
 53/57 anonim ***** válasza:
És ha kevesebb pénz jött volna be, mint amennyit fizetni kellett? Akkor mi lett volna?
2013. júl. 19. 22:53
 54/57 anonim ***** válasza:

Mondtam egy szóval is, hogy nem lett volna miből kifizetni? Szerencsére lett volna, így nem aggódtunk. De azt is tudtuk, hogy több fog bejönni. Úgy is lett, nászútra is elmentünk és maradt is egy kevés lakásfelújjításra.

Nem hiszem, hogy mostanában van olyan, akinek nem jön vissza az esküvő ára, vagy ha igen, akkor nagyon fukar rokonai lehetnek...

2013. júl. 19. 22:57
 55/57 anonim ***** válasza:
Az is lehet ,hogy O tenyleg nagy lagzit szeretne,de erre meg nincs keret,vagy tenyleg nem akar meg hazasodni... Erre csak neked van eselyed van rajonni, Te ismered ot, igy ismeretlenul csak talalgatni yudunk a lehetosegek kozul
2013. júl. 20. 03:42
 56/57 anonim ***** válasza:

lehet, h ő még nem tart téged elég érettnek a házassághoz, hiába éltetek együtt.

szerintem is azzal van baja hogy MÉG nem dolgozol.

egyébként hova sietsz? lesz állásod, spóroltok a lagzira, és utána megtarthatjátok.

örülj neki hogy van egy párod akivel szeretitek egymást, a papír nem sokat változtatna rajta.

2013. júl. 20. 18:25
 57/57 anonim ***** válasza:
Én hiszek abban hogy a nők jól ráéreznek arra, ha egy pasi csak elterelő dumát mond, és húzza az időt, ahogy te leírtad. Döntsd el magadban, jó e neked ha minden marad a régiben,. ha meg nem, akkor mond el neki, amit nekünk és lássuk, mit reagál.
2013. júl. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!