Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem állunk agyagilag teljesen jól, akkor kilőve az eljegyzés, házasság?
Mi már 6 éve vagyunk együtt, jelenleg albérletben élünk már 3 éve.Én vagyok a nő, húszas éveim elején vagyok, még munkahelyem nincsen, suliba járok.
A párom idén 30 éves, ő dolgozik, az ő fizetése elég jónak számít a környéken, így szűkösen bár, de kijövünk egy fizetésből.
Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?
A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek.Nekem sajnos ezek csak terelő dumának és időhúzásnak tűnnek...
barátnőmnek 12 év és 3 gyerek után is ugyanezt mondja a párja. van már 2 kocsi,nyaraló,családi ház,sitúra,tengerpart stb. mindig pont annyival több lenne szerinte az esküvő mint amennyi épp lenne rá. eljegyzés se volt.. csajnak nagyon rossz,olyan érzése van h a pasi tán még mindig az igazit várja.. szóval bizonytalan önmagában. a tiéd is beparázik valószinű az elköteleződéstől csak sajnos ez pont azt jelenti h nem te vagy az igazi. te meg már 6 éve vele vagy
döntsd el mi a fontos neked. ha olyan párra vágysz akinek te vagy az igazi akkor nem jó emberrel vagy sztem
11-es!
Egyre jobban ezt érzem én is.Valószínű nem az igazival vagyok... :S
Szinte biztos voltam benne, ha leírom hogy nem dolgozom még, akkor támadnak.
Bezzeg ha kihagytam volna ezt a dolgot, biztos vagyok benne hogy más válaszokat kapnék.Ez a gyakorikerdesek.hu :D
13-assal ne törödj,ide jár trollkodni!
a környezetemben is van nagyon sok ilyen: évekig együtt vannak,se házasság se gyerek,pasi azt mondja jaj ráérünk,majd ha ez lesz,meg az lesz.. aztán hopp,meglát egy csajt pikkpakk oltár elé viszi
soma mondta: 2 ember együtt élése házasság nélkül egy idő után egymás sértegetése mert azt jelenti: nem te vagy az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!