Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem állunk agyagilag teljesen jól, akkor kilőve az eljegyzés, házasság?
Mi már 6 éve vagyunk együtt, jelenleg albérletben élünk már 3 éve.Én vagyok a nő, húszas éveim elején vagyok, még munkahelyem nincsen, suliba járok.
A párom idén 30 éves, ő dolgozik, az ő fizetése elég jónak számít a környéken, így szűkösen bár, de kijövünk egy fizetésből.
Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?
A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek.Nekem sajnos ezek csak terelő dumának és időhúzásnak tűnnek...
De mindegy is, mert a témára nem tudtok értelmes választ adni, eléggé elkanyarodtunk mert itt mindenki marja azt, aki még nem dolgozik.Hasznos választ kevés embertől kaptam, de azoknak köszönöm, akinek meg ez a legnagyobb problémája hogy KÖZÖS DÖNTÉSÜNKNEK eleget téve én még nem melózom, az menjen melegebb éghajlatra.
Normális válaszok és tanácsok jöhetnek, a többieknek meg sicc :D
Sicc :D Te aztán kemény vagy :D
Remélem addig szekálod a pasid, amíg otthagy :D Erre elég jó esély van.
Megtudhatjuk hány éves vagy? Ha már 3+2,5 éve együtt éltek?
"Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?
A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek."
Ebbol nem ugy tunik, hogy kozos dontes, mellesleg mindenki a kerdesedre valaszolt.
3+3 éve :D mivel nem rögtön költöztünk össze ahogy összejöttünk...
Amúgy meg nem mindegy, a tényeken nem változat a korom, max. jönnétek azzal is hogy ez de gáz meg az milyen gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!