Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem állunk agyagilag teljesen jól, akkor kilőve az
eljegyzés, házasság?
Figyelt kérdés
Mi már 6 éve vagyunk együtt, jelenleg albérletben élünk már 3 éve.Én vagyok a nő, húszas éveim elején vagyok, még munkahelyem nincsen, suliba járok.
A párom idén 30 éves, ő dolgozik, az ő fizetése elég jónak számít a környéken, így szűkösen bár, de kijövünk egy fizetésből.
Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?
A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek.Nekem sajnos ezek csak terelő dumának és időhúzásnak tűnnek...
Szia! Engem a 12-es kommented elbizonytalanított. Ha ilyen megfordul a fejedben,akkor az esküvőn már nem kéne gondolkodni. Ha ezt nem írtad volna,akkor azt mondanám,hogy valószínűleg ennyi idő után jól ismered ahhoz,hogy tudd,ezzel valóban csak hárítani akar. Azt mondanám, akkor ha nem írtad volna a 12-est,hogy meg kéne beszélnetek ki mit gondol a házasságról,mert ég és föld lehet a kettő,de igenis közelebb lehetne hozni a két elképzelést egymáshoz,ha szeretitek egymást,de így ezt nem mondhatom,ha megfordult a fejedben,hogy nem Ő az Igazi.
2013. júl. 19. 17:25
42/57 anonim válasza:
Nem biztos, hogy időhúzás. Lehet, tényleg ő másfajta esküvőt szeretne. Figyelj a pasik nem vallják be de azért nekik is van álmuk. Próbáljátok megbeszélni, de ne siettesd majd ő megkéri a kezed :) Egyébként én tanulás mellett diák munkán voltam de nálunk sem volt olyan, hogy a te pénzed meg az enyém már csak MI voltunk mikor összeköltöztünk :)És 7 éve szuperül vagyunk és pont a pénz miatt nem házasodtunk még össze, gyűjtünk. :)
2013. júl. 19. 17:28
43/57 A kérdező kommentje:
41es!
Félreértetted!
Számomra ő az igazi.De felőle sajnos nem úgy érzem.Tehát arra értettem nem ő az igazi,mert akkor nem csak én álmodoznék erről a témáról,hanem ő is.
Így értve nem vagyunk egymásnak az igaziak.
2013. júl. 19. 17:30
44/57 A kérdező kommentje:
magyarul nem érzem azt, hogy neki is én lennék az igazi...
2013. júl. 19. 17:34
45/57 anonim válasza:
Én is mindig úgy voltam vele, hogy addig nem akarok esküvőt, amíg nem tudunk egy olyat gond nélkül kifizetni, amilyet szeretnék. Csődbe nem akartam menni miatta, illetve ha egy több milliós esküvőt tudunk finanszírozni, akkor már a gyerek se lesz gond utána. Együtt éltünk már régen, amikor már jól ment a szekér, akkor egyszerre tudtunk házat venni és egy 2,5 milliós esküvőt összehozni. Akkor voltunk a legboldogabbak is, mert már nem volt feszültség azon, hogy most melyik számlával sakkozzunk. Összeházasodhattunk volna már régen 2 tanúval, de az nem olyan lett volna, amilyet akarok, és így feleslegesnek tartottam, akkor inkább éljünk még tovább a papír nélkül. Ha csak egyikőtök dolgozik, bőven elég indok arra, hogy ne legyen egyelőre semmi. Eszembe se jutott volna az se, hogy összeköltözzek addig a barátommal, amíg csak ő keres. Engem ne tartson el senki (mármint a szüleimen kívül). Főiskolán alkalmi munkáim voltak, nem sok pénzem volt, a barátom mondta, hogy ő nem bánja, és költözzek hozzá, de eszem ágában nem volt. Amikor munkát kaptam, pakoltam és költöztem. Máshogy nem tudnám elképzelni. Szerintem se akarj addig semmit, amíg te nem tudsz állni egy gyűrűpárnát se az esküvődön. Majd utána el lehet rajta gondolkodni.
2013. júl. 19. 17:41
46/57 anonim válasza:
45! Pacsi!
2013. júl. 19. 17:47
47/57 anonim válasza:
mi annyira szegények voltunk, hogy vettem két függöny karikát, és az volt a jegy gyűrű!
ennél olcsóbb már nem is lehetett volna, de büszkén viselte.
pár évre rá volt az esküvő.
akkor már máshogy álltunk anyagilag.
thaiföldön vettem el, naplementében, a tengerparton, és az elmondása szerint ez mindenért kárpótolta.
2013. júl. 19. 17:53
48/57 anonim válasza:
43-44-re,oké,akkor ott vannak a tanácsaim.
2013. júl. 19. 19:15
49/57 anonim válasza:
Jajj már 47-es. Ezt a történetet Hollywood is vissza dobná.
2013. júl. 19. 19:59
50/57 anonim válasza:
Mi úgy jegyeztük el egymást és kezdtük el szervezni az esküvőt, hogy nem dolgoztam. Őszintén szólva az esküvő szinte semmibe se került, volt ahol fizettünk előleget, de nem volt olyan vészes. Mindent a lagzi után fizettünk ki abból, amit kaptunk, és még maradt is pénzünk. Lagzi nélkül meg pláne olcsó. Szóval szerintem nem az baj, hanem, hogy a pasi nem akarja. És ha nem akarja akkor lehetne neked bármilyen munkád meg fizetésed, akkorse akarná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!