Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha nem állunk agyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem állunk agyagilag teljesen jól, akkor kilőve az eljegyzés, házasság?

Figyelt kérdés

Mi már 6 éve vagyunk együtt, jelenleg albérletben élünk már 3 éve.Én vagyok a nő, húszas éveim elején vagyok, még munkahelyem nincsen, suliba járok.

A párom idén 30 éves, ő dolgozik, az ő fizetése elég jónak számít a környéken, így szűkösen bár, de kijövünk egy fizetésből.

Szerintetek, az hogy albérletben élünk, és én még nem dolgozom, ez egy jó ok arra, hogy ne jegyezzük el egymást, és ne házasodjunk meg?

A barátom ezekről hallani sem akar, az indokai ezek.Nekem sajnos ezek csak terelő dumának és időhúzásnak tűnnek...

2013. júl. 19. 15:58
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
81%

igazad van. mi is albiban kezdtük,ketten kb 200e ft-ot kerestünk.mégis,alig 1 évvel azután h összejöttünk,össze is házasodtunk. egyszerű kis gyűrű,2 tanus esküvő.

az elköteleződés vágya,az h az ember ország-világ elé akarja vinni h igen ő az igaz,az nem pénz kérdés

2013. júl. 19. 16:00
 2/57 anonim ***** válasza:
64%

Nezd, az, hogy nem dolgozol, epp eleg indok.

Majd ha befejezted az iskolat, dolgoztal par evet, akkor. Miert surgos?

3/57 anonim ***** válasza:
86%

Havi 600e a bevételünk, mégis 30 ezerből kihoztuk az esküvőt. Bulira, dínom-dánomra nem volt igényünk.

Ingyen is lehetett volna, de a szülők unszolásának engedve volt zene, pezsgő, szülőköszöntés - ez dobta fel 30 ezerig az árat.

Eljegyzést nem is tartottunk, egyszerűen megbeszéltük, hogy szeretnénk összeházasodni, felpattintottunk egy üveg bort, a férjem felhívta apámat, hogy "mégis így illik", aztán a rokonság apránként tudta meg.

A meghívottak a szűk családból álltak, tehát szülők, testvér, pont.

Meg tudtunk volna oldani egy világraszóló lagzit is anyagilag, de nekünk így volt jobb.

4/57 anonim ***** válasza:
76%

Nem dolgozol, még suliba jársz. Hova sietsz? Időhúzás? Jaj mert a szomszédot eljegyezték? Dolgozzál egy kicsit, gyűjtsetek! Vagy a párod fizessen mindent?

Amúgy: eljegyezni lehet olcsóbb gyűrűvel, esküdni meg lehet 2 tanúval, tehát nem pénz kérdése.

2013. júl. 19. 16:02
 5/57 anonim ***** válasza:
85%
Valahol igaza van, hogy nincsen olyan anyagi helyzetetek ehhez még. Szerintem Ő elöször egy közös házra vágyik nem egy albira :) A másik dolog: eljegyzés lehet, az esküvő ráér :) Ha a szűlök kertesben élnek, biztos megengednek egy kisebb eljegyzési partit nektek :)
2013. júl. 19. 16:02
 6/57 A kérdező kommentje:

Nem az, hogy sürgős, de engem foglalkoztat a dolog.

Én úgy gondolom, mint az első.Nem vágyom felhajtásra, nem akarok lakodalmat.

Mégis mikor erről beszélünk, a párom ellenem beszél, ő bezzeg nagy lakodalmat akar 110-120 főset.Nagyon jól tudja,nem engedhetjük meg magunknak, és a jelenlegi állás szerint úgy hiszem hogy ezzel csak időt akar húzni, mert egyszerűbb azt mondania, hogy azért nem vesz el,mert nincs nagy lakodalomra pénzünk...

2013. júl. 19. 16:04
 7/57 anonim ***** válasza:
76%

Az hogy nem dolgozol még,az elég indok.

20-as éveid elején jársz,hova sietsz?

2013. júl. 19. 16:05
 8/57 anonim ***** válasza:
42%
Akkor ne pampog, hanem emeld meg a segged és melózz! Akkor összegyűlik a pénz! Ja a munka büdös? Gáz hogy nem jegyez el? Az nem zavar, hogy ő tart el? Ja az biztos nem.
2013. júl. 19. 16:05
 9/57 A kérdező kommentje:

Nem akarom hogy a párom fizessen mindent, mert ahogy írtam, nem akarok lakodalmat, sem összejövetelt.

Mellesleg meg nálunk nincsen ilyen hogy a párom fizet, mert attól hogy én még nem melózok, csak az ő pénze van,nincs olyan hogy ő fizet,hanem MI fizetünk...

2013. júl. 19. 16:07
 10/57 anonim ***** válasza:
55%
Ja bocs, mennyi is a fizetésed? :D :D
2013. júl. 19. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!