Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebből kiút? Ez annyira igazságtalan.
A körülöttem lévő kapcsolatokat látva nagyon elkeseredtem. Kb csak az tud "előrehaladni" a kapcsolatában, akinek a pasija vagy a szülei gazdagok. A többiek meg vagy kínlódnak a hitellel, vagy próbálnak gyűjtögetni, szinte eredménytelenül.
Konkrétan arról jutott ez eszembe, hogy az ismerősi körömben csak azoknál a pároknál történik eljegyzés, esküvő, akiknek apuci és anyuci a feneke alá tette az új lakást vagy házat. A többi pár pedig még csak az összeköltözés közelébe sem jut, holott tudom, hogy ők is (mindkét fél) nagyon szeretnének költözést, eljegyzést, esküvőt, de nagyon nehezen tudják megteremteni hozzá a feltételeket. Annyira szörnyű, hogy ekkora különbségek vannak, mikor ezek az emberek sokszor sokkal jobban megérdemelnék a boldogságot.
totál egyetértek. én is csóró vagyok panel. hitel a nyakunkban szerintem életem végéig.
vagy ittragadok anyám nyakán vagy nyomorodni fogok valami kicsi albérletben.
JÓ KILÁTÁSOK.
vagy külföld.:))
de érted....ha nem tudsz félretenni miből lenne....
egyetem mellett folyton melózok kell a kajára tandíjra. szórakozni sem voltam soha. á hagyjuk.
úgyis csak lehurrog itt mindenki....
netre futja...
bocs a net mindnekinek kb ingyenes már bárhol lehet wifit találni.
Szerintem töröld ki magad arról a r**dt facebookról, mert a te példád is mutatja mennyire romboló hatása van.
Mindenki a legelőnyösebb fotót fogja feltölteni magáról, HOGY MINDENKI LÁSSA:-). sokan emiatt lesznek depressziósak, irigyek, vagy önmagukat sanyargatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!