Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez olyan igazságtalan! Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez olyan igazságtalan! Már annyira kivagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemmel néhány éve vagyunk házasok, már van egy fiunk, és most megint terhes vagyok (7. hónap végén járok éppen). Viszont úgy érzem, az anyósom és ő is lenéznek: állandóan dolgoztatnak, mindent egyedül kell csinálnom, főznöm, mosnom, takarítanom, foglalkozni a kisfiammal, és délelőtt még dolgozni is járok. Teljesen kifáradok, az anyósom pedig állandóan veszekszik velem, hogy nem vagyok eléggé szorgalmas, jobban kellene teljesítenem. Igyekszem, de mindent nem bírok... Tényleg ennyire alkalmatlan vagyok anyának?

2013. jún. 27. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt laktok a anyósodékkal ? ? Az sajnos sosem vezet jóra :/ ! Nem vagy alkalmatlan ! Én a helyedben biztos beszélnék velük ,ha nem megy szépen ,akkor csúnyán! A párod pedig ezeket hagyja ?!
2013. jún. 27. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem. Elvégre már nevelsz egy gyereket.

Tojd le őket és törődj azzal hogy a fiad, és a születendő gyermekeddel minden rendben legyen, pihenj sokat!!!

Férjeddel meg beszélj hogy, fogja vissza anyukát, mert veled gyűlik meg a baja.

Amennyiben a férjed nem áll melléd,(mint ahogy úgy tűnik nem áll) akkor őt fenyegesd meg, hogy ez így nagyon nem lesz jó!

2013. jún. 27. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is dolgoztam terhesen, főztem is, mostam is, takarítottam is, munka mellett még piacoztam is, a kertet is csináltam, hogy haladjunk. Szinte a piacról mentem szülni. Sokan vannak még így, nem Te egyedül.

Anyósodnak meg nem tudom mi a baja, de gondolom velük laktok, ha mindenbe belelát.

2013. jún. 27. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a támogatásokat! Sajna a pihenés az nem lehetséges, mindig rengeteg a teendő!Anyósommal nem lakunk együtt, a szomszédunk, de a nap jelentős részét nálunk tölti. Muszáj lesz erőt vennem magamon, hogy meg tudjak felelni.
2013. jún. 27. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az a baj, hogy a világon a legjobb is lehetsz, ilyen hozzáállású embernek, mint az anyósod, sosem fogsz tudni megfelelni! Eddig megdicsért már valamiért, hogy az úgy jó? Szóval, kár azon fáradoznod, hogy neki hogyan felelj meg! Felejtsd el ezt! Foglalkozz azzal, hogy magadnak hogyan felelnél meg! Az sokkal fontosabb, és elérhető cél is! Ha neki nem tetszik, legyen az ő problémája! Ne stresszelj azon, mert nem felelsz meg neki...ezen nem neked kell változtatnod, hanem neki kellene elfogadóbbnak lennie, ha nem az, akkor hát nem az, de ez nem a te problémád!
2013. jún. 27. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
jajj .. ismerősöméknek is a szomszédban laknak az anyósék .:S Ő mindig azt mondja,van abban valami ,hogy sosem jó,ha az anyós papucsban át tud menni ! Szegény ...
2013. jún. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!