Szerintetek is igazságtalan a mama velünk? Ajándék dolgában és más dolgok ban is?
Szerintem nem viszed túlzásba. Természetesen a jarácson nem (csak) az ajándékokról szól, de magyarázza már el ezt valaki egy kisgyereknek, aki igenis vágyódik az ajándék után. Nyilvan az is fontos, hogy együtt legyen a család, a hangulat, a finomságok - ezek mind együtt adják a szép karácsonyt.
De a mamától akkor sem szép, hogy megígér valamit, és nem tartja be.
Nem mer a lányának nemet mondani, és a sarkára álkni, hogyezt nem nekik vette? Vagy csak nem érdekli, hogy másnak adja a ti ajándékotokat?
Maximálisan egyetértek veled és igenis igazuk van azoknak a válaszolóknak is akik azt írták,hogy ezt most hogy magyarázod meg a kislányodnak!
Nem kérdezted meg a mamát finoman,hogy tán útközben elsétált mellőle a baba??Vagy hova lett?Én biztos mondtam volna anki,hogy Mama!Mi is és a lányunk is számított a járó babára ez igazságtalanság és átvágás!Biztos okoztam volna neki bosszúból egy kis lelkiismeretfurdalást!
Ha belefér anyagilag nektek én biztos vennék egyet a gyerekemnek!
"csalódott a karácsonyban"...azért mert nem kapott meg egy játékot...szerintem itt ez a baj...
Amúgy mi sem azt kaptuk anyósoméktól amit előtte megbeszéltünk.Engem kicsit zavart,férjem legyintett rá,sajnos ez már nem az első ilyen eset.
Amúgy mi év közben igyekszünk megvenni azt amire igazán vágyik, nem tartogatjuk így ünnepekre, hogy ne legyen csalódás a vége, hogy ne az ajándék miatt várja az ünnepet.
Szerintem ez inkább nevelés kérdése...igen, egy gyereknek még az ajándékról szól az ünnep,de nem mindegy, hogy csalódik,mert nem kapta meg a beígért dolgot, vagy tud örülni annak,amit éppen kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!