Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igazságtalan a...

Szerintetek is igazságtalan a mama velünk? Ajándék dolgában és más dolgok ban is?

Figyelt kérdés
megkérdezte mit szeretne a lányunk elmondtam neki hogy egy járni tanuló babát mire ő majd megveszi telefonon beszéltük hogy már meg is van kipróbálta gyönyörüen megy szép stb mire eljött karácsony ide csak egy sima bab jutott el .. hogy mindenki értse minden jövetelkor először a lányát látogatja meg aki szépen kiválogatja az ajándékokat és szépen kiveszi ami neki kell elveszi a pénzét , ide meg a jön a maradék szeméttel ami szinte használhatatlan... pedig ide szánta..Mama külföldön él apósom meghalt férjhez ment egy milliomos palihoz angliába már elegem van ebből 2 éve ez van ... nem is az a baj hogy nem kapott járó babát hanem hogy ne mondta volna hogy megveszi mert akkor azt kapott volna tőlünk... igy szegénykém csalódott a karácsonyban.. vagy csak én viszem tulzásba??
2012. dec. 28. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
te viszed túlzásba. A karácsony nem az ajándékokról szól, mégis 24-e óta csomó nyavalygós kérdést lehet itt is olvasni, hogy nem azt kapták, vagy nem olyan értékben, mint amit "vártak". Örülj, hogy kapott egyáltalán valamit.
2012. dec. 28. 13:04
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
Te viszed tulzasba.
2012. dec. 28. 13:06
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Drága az a baba? Én megvenném neki mindenképpen.
2012. dec. 28. 13:06
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Én is megvenném neki, és többet nem bíznám a mamára a vásárlást, vegyen amit akar, hozzon amit akar !!
2012. dec. 28. 13:09
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem viszed túlzásba. Természetesen a jarácson nem (csak) az ajándékokról szól, de magyarázza már el ezt valaki egy kisgyereknek, aki igenis vágyódik az ajándék után. Nyilvan az is fontos, hogy együtt legyen a család, a hangulat, a finomságok - ezek mind együtt adják a szép karácsonyt.

De a mamától akkor sem szép, hogy megígér valamit, és nem tartja be.

Nem mer a lányának nemet mondani, és a sarkára álkni, hogyezt nem nekik vette? Vagy csak nem érdekli, hogy másnak adja a ti ajándékotokat?

2012. dec. 28. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Jarácsony = karácsony. Bocsánat :)
2012. dec. 28. 13:12
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Egy kisgyereknek,mondjon bárki,bármit is,bizony még nagy részben az ajándékról szól a karácsony! Próbáld ki,h nem veszel neki semmit és mond azt,h az a lényeg,h 1ütt van a család,nem hinném,h olyan örömmel töltené el,mint az,ha megkapja,amire vágyik.
2012. dec. 28. 13:23
 8/20 anonim válasza:
67%

Maximálisan egyetértek veled és igenis igazuk van azoknak a válaszolóknak is akik azt írták,hogy ezt most hogy magyarázod meg a kislányodnak!

Nem kérdezted meg a mamát finoman,hogy tán útközben elsétált mellőle a baba??Vagy hova lett?Én biztos mondtam volna anki,hogy Mama!Mi is és a lányunk is számított a járó babára ez igazságtalanság és átvágás!Biztos okoztam volna neki bosszúból egy kis lelkiismeretfurdalást!

Ha belefér anyagilag nektek én biztos vennék egyet a gyerekemnek!

2012. dec. 28. 13:32
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem ertem a felhaborodast. Gondolom a gyereknek nem mondta el senki, hogy mit fog kapni a mamatol.
2012. dec. 28. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:
40%

"csalódott a karácsonyban"...azért mert nem kapott meg egy játékot...szerintem itt ez a baj...

Amúgy mi sem azt kaptuk anyósoméktól amit előtte megbeszéltünk.Engem kicsit zavart,férjem legyintett rá,sajnos ez már nem az első ilyen eset.

Amúgy mi év közben igyekszünk megvenni azt amire igazán vágyik, nem tartogatjuk így ünnepekre, hogy ne legyen csalódás a vége, hogy ne az ajándék miatt várja az ünnepet.

Szerintem ez inkább nevelés kérdése...igen, egy gyereknek még az ajándékról szól az ünnep,de nem mindegy, hogy csalódik,mert nem kapta meg a beígért dolgot, vagy tud örülni annak,amit éppen kap...

2012. dec. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!