Gizike88 kérdése:
Nekem van egy 18 hónapos fiam és még nem beszél ez nagyon baj? Mama apa papa néha mondja de ritkán nagyon
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 18:14
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Még két évesen sem minden kisgyerek beszél.
2/12 anonim válasza:
Ugye első gyerek? Nem, nem baj, 18 hónaposan ennyit kell mondania, mint amit a te gyermeked mond. Nyugi!
3/12 A kérdező kommentje:
nekem a 3 ik 5 éves lány 3 éves fiam.de ök egy évesen beszéltek nekem
2012. dec. 26. 18:22
4/12 A kérdező kommentje:
illetve csak ugy beszéltek hogy mondtak kis szavakat adjá,enni,ana,mama.kuta.de 3 ik semit jó formán
2012. dec. 26. 18:53
5/12 anonim válasza:
Kislányom 1,5 évesen folyamatosan mondatokban beszélt!
Kisfiam 2 éves múlt szeptemberben.Kb 20 szót mond!
6/12 anonim válasza:
Enyém 17 hónapos és ő is kb itt tart. Szerintem nem baj, csak idegesítő kicsit, mikor mindenki kérdezgeti, hogy naaaaa beszél már?
7/12 anonim válasza:
Tesóm 2 éves koráig az anya-apa-kaka szókincse volt meg, az istennek sem akart mást mondani, utánozni sem. Aztán egyik napról a másikra elkezdett mondatokban beszélni.
8/12 anonim válasza:
Fiam 19 hónapos, ő is így el van maradva, csak anyu meg apu van aztán kész. Most keresek neki valamit ahol fejleszteni tudják.
9/12 A kérdező kommentje:
Mert vettünk neki fejlesztős csigát ami énekel beszél de márt ennek 2 hónapja és semi.beszélő kutya is van de semi.és félek nagyon
2012. dec. 27. 07:25
10/12 anonim válasza:
Hát, az biztos, hogy nem a zenélő csigától meg kutyától fog gyorsabban megtanulni beszélni.... Beszélj hozzá te, mondókázzatok, nézegessetek képeskönyvet, magyarázz el neki mindent. Persze ettől sem biztos, hogy hamarabb kezd el beszélni, de nincs eztel semmi baj, lehet, ő ilyen típus. Majd ha 3 évesen sem nagyon akar... De ne hülye zenélős játékokra bízd a fejlesztését. Te vagy az anyja, a te feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!