Kisfiam 21 honapos. Nem beszèl. Annyit mondd Anya Apa Mamma Papa Tuuuuuuuuuuu (motor) Ezen kivul minden kaaaaaaaaaaa kooooooo ès mutogat. Tobbet kellene màr tudnia?
NEM!
Fiú:) Nyugi, ráér még, az én idősebb fiam ennyi idősen semmit nem mondott, csak hümmögött. Aztán egyszercsak szótárrobbant és azóta be nem fogja a száját.
Koszi
Csak azèrt aggodom mert van egy kislànyom ès o màr 18 honaposan elèg sok minent mondott.Kètnyelvu csalàd vagyunk ès mindenki azt mondja azèrt nem beszèl mèg,de akkor nem èrtem a kislànyunknàl ez mièrt nem volt gond??????
Az én harmadik gyerekem 23 hónapos. Még ennyit se mond. Minden szónak az első két hangját mondja. (A másik kettő ilyenkor már beszélt, szobatiszta volt, drága legkisebbem tök jól elvan így...)
Ne izgulj!
ne hasonlítsd össze a lányokkal, ott általában van pozitív különbség a csajok javára ugyanabban az életkorban. A barátnőm fia és az én lányom mindketten 2 évesek, a csajszi már mondatokat használ a kisfiú épp hogy pár szónál tart, de ezt leszámítva ugyan olyan okos, ügyes, eleven, égetnivaló ördögfióka mind a kettő. Csak őt még nem érdekli a beszéd.
Ha 3 évesen is ez lesz a helyzet, akkor majd ráérsz ezzel törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!