Ovis téma lenne, szerinted igazságtalan?
Ahogy előttem írták, nem igazságtalan, mert a napi díj az étkezésre vonatkozik. A fiad tízóraizik, ebédel, és az uzsonnát is megkapja, gondolom.
Bölcsiben van gondozási díj, oviban csak az étkezésért fizetsz.
Már ha eddig kibírtátok fél nappal, akkor már ezt a 2 hónapot is kibírjátok valahogy, és januártól mehet egész hónapra.
Na azért álljon meg a menet!
Azt írtad felvették a gyereket, de megkértek egy szívességre, mégpedig arra, hogy ne vidd míg nem dolgozol. Nyilván ha sokan vannak érthető a dolog az ovi részéről, nálunk is volt ilyen, rengeteg a gyerek. De olyant hogy csinálhat az óvoda, hogy a Te gyereked helyére, akit egyszer már felvettek, felvesz egy másik gyereket. Ez abszolút igazságtalan, sőt szerintem szabálytalan is. Biztos kellett a hely az egyik óvónéni ismerősének. Arról nem is beszélve, ha beveszik a gyereket max megkérhetnek rá, hogy félnapra vidd, ha meg tudod oldani, de amint Te azt mondod, hogy nem tudod megoldani, kötelesek egész nap ellátni a gyereket! Ezt pedig törvény írja le!!!!
Én a helyedben fognám a kis levelet, amiben értesítettek róla, hogy felvették a gyereket, besétálnék vele az önkormányzathoz és elmesélném az egész kis sztorit, úgy ahogy történt! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!
Annak pedig aki azt írta, hogy igyekezni kellett volna állást keresni, kívánom, hogy ne kerüljön soha hasonló helyzetbe! Ez az ország nem arról híres, hogy egyik napról a másikra állást lehet találni!
4-es vagyok!
Én teljes mértékben megértelek kérdező!
A többiektől meg kérdezném, hogy nem érdekes, hogy januártól hirtelen lesz helye aludni a gyerkőcnek, most meg nincs????? Vagy talán csak januárig vették fel az ismerős kisfiút???? Na ne máááár!
Én azt mondom ezt ne hagyd annyiban! Menj be a vezető óvónőhöz, nem kell letámadni, finoman közölni kell vele, ha nem találtok megoldást a problémára mész az önkormányzathoz! Szerintem másnap hirtelen lesz helye a fiadnak egész napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!