WC-szűkítő téma: melyiket vegyem?
Sima 100 Ft -os boltban, vagy Tesco , 600-1500 Ft.
Pont ráillik a wc tetejére, az alja úgy van kialakítva, nem kell oda csatolni, vagy rögzíteni!
Ha pisilni kell csak ráteszem, ha végzett, leveszem.
szia!
nekünk egyszerű sima, fehér van.
Ezeket nem kell, nem is tudod rögzíteni. Egyszerűen ráteszed a wc-re, a szűkítő belső pereme akadályozza meg, hogy lecsússzon.
Ami nekünk van, az nem nyúlik fel magasan és szerintem nem is praktikus, mert néha be kell igazítani a kukit.
Szia!
Nekem 3 kisgyerekem van.
Az elsőnél eldöntöttük, hogy nem biliztetjük, mert arról is egy idő után át kell szokni a wc-re így olyan Wc szűkítőt kerestem amit sokáig használni tudnunk.
A Kika-ban vettünk egy lépcsős wc szűkítőt.
Stabil, erős anyag, nem mozdul el, van kapaszkodója.
A 2 éves fiam már egyedül is tudta használni.
Most a 3 gyerekkel használjuk, de még mindig nincs semmi baja.
Jól tisztítható!
Igaz nem olcsó, de ha több gyerkőcöt terveztek akkor mindenképpen érdemes megvenni.
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos a lépcsős megoldás kizárt, mivel eléggé kicsi a fürdőnk :(
Akkor ezek szerint egy ilyen bárhol kaphatós pár száz ft-os szűkítőnek az alja nem sima, hanem a belseje peremes, ami a nagy wc ülőkébe megy bele? Bocsánat a tudatlanságom miatt, de eddig még nem nézegettem ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!