Ovis téma lenne, szerinted igazságtalan?
Sosem értettem, hogy miért gond az, ha plusz 1 gyerek ALSZIK bent ebéd után?
Valóban érdekes továbbá az, hogy januártól egész napra ott lehet a gyerek...most miért nem? Hova teszik januártól azt a gyereket, akit a Ti helyetekre felvettek??
Étkezési díj: Nálunk ebéd időben még nyoma sincs az uzsonnának. Azt a gyerekek alvás idejében készítik el.
Azon kívül mind tudjuk, hogy egy ovi csak papíron nem kerül pénzbe. Valójában rendszeresen kérnek be ezt-azt. Semmi sincs ingyen. Nálunk havonta 2-3 ezret biztos fizetni kell valamire, és akkor még nem számoltam a csoportpénzt.
Először bemennék az intézményvezetőhöz, ha nem érsz el semmit, akkor az önkormányzathoz.
Ha a gyereket felvették, akkor nincs joga azt mondani, hogy csak fél napot járhat. A helyedben nem hoznám haza délben. HA januártól elférne, férjen el most is. Főleg, hogy egy átlagos csoportban úgyis beteg mindig 2-3 gyerek.
mennyi idős?
ha januárban lesz 3 akkor azt mondom, hogy igen, így korrekt, hogy ebéd utánig maradhat, a díjra meg tényleg azt mondom, hogy ez így működik mindenhol, annyit tudsz tenni, hogy nem reggelizik otthon a gyereked, kicsit előbb vidd be és egyen ott, az uzsit meg kérd el. sajnos még az allergiásoknak is ki kell fizetni, hiába viszi be anyuka az ebédet.
de a többit azt nem tudom felfogni. én mennék egyenesen a jegyzőhöz, egyszerűen ezt nem veszi be a gyomrom, gondolom te hogy érzed magad. és azt végképp nem értem, hogy hogy ha felvették, majd mást vettek fel a helyére, hogy a fenébe lehet az, hogy délig van hely, utána már nincs???? esetleg a másik gyereket délre hordják? na jó, ezt iróniának szántam csak itt nem igen jön át...
szóval én nem pislognék mikor a vezető leráz, vinném az értesítőt és beszélnék a jegyzővel.
amúgy azt se értem mi köze hozzá, hogy te mit csinálsz, ez ovi, nem bölcsi! nálunk is a munkáltatói a követelmény, de míg találsz munkát addig fenntartják a helyet, mi is januárban kezdünk mert akkor lesz 3 éves, én februárban megyek vissza dolgozni, nem mondták, hogy 1 hónappal később vigyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!