Túlkapom vagy tényleg nagyon igazságtalan?
Figyelt kérdés
anyám ma megütött, ordítozott velem, mert a szekrényemben a ruháim rendetlenül voltak benne. nem vagyok egy rendetlen típus, becsúszik néha kisebb kupi de..sztem mindenkinél. tesómra soha nem akad ki emiatt, igaz 14F de ő is rendet tarthatna.. azt mondta hogy lehet másoknak van igaza és rossz nevelés vagyok, én nem érzem így, csak azért mert nem segítek annyit amennyit szeretne. és ezért megütni, még hibásnak sem érzi magát, nekem nagyon rosszul esett az egész2013. jún. 8. 10:25
1/6 A kérdező kommentje:
18L
2013. jún. 8. 10:27
2/6 acelsziv válasza:
de, ha rossz nevelés vagy, az az ő hibája szóval az egyetlen ember, akire haragudhat, az saját maga.
3/6 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy így gondolja ilyen kis hülyeség miatt..
2013. jún. 8. 10:43
4/6 anonim válasza:
hát ez sajnálni való..:S 18 éves lányához...:S
5/6 anonim válasza:
Látom nem csak nálunk vannak ilyenek :\ Igaz engem már nagyon rég ütött meg. De állandóan csak kiabál és kivételezik. Nekem is van gy öcsém én 19 vagyok ő 16. Öcsémnek mindent szabad, nekem semmit.. alig várom, hogy elhúzzak innen. Vissza sem jövök.
Amit anyukád tett az szörnyű, sajnos nem tudok tanácsot adni. Ha tudnék, már az én problémáim is meg lennének oldva. Keress munkát, hogy legyen pénzed, aztán menj el te is a g*cibe. Az ilyenek nem tudom minek szülnek gyereket.
6/6 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, ha nem leszek itt akkor fog hiányozni neki a lusta neveletlen gyereke:/
2013. jún. 8. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!