Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet sürgetni az esküvőt? Nőként mondhatom azt, hogy én már szeretném?
"Szerintem meg mindent a maga idején. Megismerkedik az ember, járnak egy ideig, összeköltöznek, 1-2 évet együtt élnek, rá 1 évre jöhet az esküvő, AZTÁN valamikor a gyerekek... "
Szerinted ez az élet rendje? Együtt élés minden áron?
Kérdező szerintem jól gondolkodsz, én se szülnék olyannak, aki nem hajlandó feleségül venni. Nem fogok minden jöttmentnek gyereket szülni.
Miért lenne gáz?
Akkor te azért szeretnéd már a házasságot, hogy együtt éljetek?
"Szerinted ez az élet rendje? Együtt élés minden áron? "
Igen, szerintem ez az élet rendje. Megismerkednek, randizgatnak, járnak, működik a dolog, összeköltöznek, ha ez is működik pár évig, akkor eljegyzik egymást, majd házasodnak és jöhetnek a gyerekek. Mi a furcsa ezen? Tán előbb el kellene vetetnie magát aztán összeköltözni, hogy kiderüljön, hogy nem is illenek össze...vagy mi?
Szerintem az együttélés a házasság után következik.
Nem csak az együttélés miatt szeretnék házasságot, persze benne van az is. Keresztény vagyok, szóval nekem fontos, hogy Isten és emberek előtt is hivatalosan összekössük az életünket. Lehet, hogy másnak ez nem fontos, nekem igen, és a kérdés már egyáltalán nem erről szólt.
Dehogy sikerül...
A randira mindenki frissen, kipihenten, a legjobb formáját mutatva megy. Ha nem éltek együtt, gőzöd sincs róla milyen, ha reggel nyűgösen kel fel 6-kor, túlórázik a munkahelyén és még rossz napja is van, ha nincs kedve elpakolni a cuccait - vagy egyáltalán, hogy milyen a munkamegosztásban, a szürke hétköznapokban (nem mindegy ám, hogy csak programokra megy az ember találkozgatni, vagy minden délután hazaér ugyanahhoz az emberhez és sokszor semmit nem csinálnak egész nap), hogy mennyire fontos neki mások társasága, mennyire otthülős vagy kimozdulós, mennyire tisztaságmániás vagy épp trehány, mit vár el tőled és te mit vársz el tőle...
Igen, lehet ezekről beszélni - csak annak a nagy része hazugság lesz, mert amíg nem élsz együtt valakivel, addig gőzöd sincs, milyen az, és hogy vinnéd azt véghez, valamint mit hogyan oldanátok meg és hogyan osztanátok meg a teendőket. Mert most mondhatja azt, hogy ő mindig meg fog érteni, ha ideges vagy, csak aztán kiderül, hogy nem...
Jajj ugyan hagyjuk már, hogy én 3 éve minden nap kipihenten, frissen és illatosan megyek "randira" :D
Na ne...
Pont most vált érthetővé a kérdés!
A fiú azért ezt nem gondolja annyira komolyan. Hiszen ha ő is szeretne akkor vágyna mindazokra amit te is írtál. pl szeretne melletted ébredni.
Drukkolok, hogy akivel egyszer majd az oltár előtt állsz az ugyan annyira komolyan gondolja az istennek tett ígéretét mint te. Valóban boldoggá tegyen téged. Sok sok gyarló ember van, ígérgetni elég sokan tudnak. Tenni lényegesen kevesebben.
Pasid hűséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!