Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig lehet sürgetni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet sürgetni az esküvőt? Nőként mondhatom azt, hogy én már szeretném?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy olyan kényes kérdés nőként. Mert ha konkrétan rákérdezek, hogy mikor vesz már el, az annyira bunkó viselkedés, megértem, hogy ezzel nem lehet a férfiakat erőltetni, majd minden a maga idejében. De közben meg ez egy közös döntés, miért ne lehetne róla beszélni, elmondani, hogy ki hogy tervezi, mit szeretne. Én óvatosan rákérdeztem, hogy kb. mikor fogunk szerinte összeházasodni. (lehet, hogy hülyén hangzik, de most le akarom vágatni a hajam egész rövidre, de az esküvőn hosszút szeretnék, szóval innen jutott eszembe) Azt mondta, hogy 5-6 év talán. Nekem ez nagyon rosszul esett, nem ilyen válaszra számítottam. Én kb. 3-4 év múlva már gyerekeket szerettem volna... Viszonylag fiatalok vagyunk, ő 26, én 22, de még a járásunk elején megbeszéltük, hogy korán szeretnénk családot mindketten, ez 3 éve volt. Ez az 5-6 év számomra egyenlő volt azzal, hogy "majd egyszer, mostanában tuti nem". Szerintetek elmondjam neki, hogy mit szeretnék? Vagy akkor az lenne a (normális) reakció, hogy én mit pattogok, ne erőltessek semmit, majd mindennek meglesz a maga ideje...
2013. ápr. 19. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem meg mindent a maga idején. Megismerkedik az ember, járnak egy ideig, összeköltöznek, 1-2 évet együtt élnek, rá 1 évre jöhet az esküvő, AZTÁN valamikor a gyerekek... "

Szerinted ez az élet rendje? Együtt élés minden áron?

Kérdező szerintem jól gondolkodsz, én se szülnék olyannak, aki nem hajlandó feleségül venni. Nem fogok minden jöttmentnek gyereket szülni.

2013. ápr. 19. 12:50
 42/76 Bence_ ***** válasza:
66%

Miért lenne gáz?

Akkor te azért szeretnéd már a házasságot, hogy együtt éljetek?

2013. ápr. 19. 12:51
 43/76 anonim ***** válasza:
82%

"Szerinted ez az élet rendje? Együtt élés minden áron? "

Igen, szerintem ez az élet rendje. Megismerkednek, randizgatnak, járnak, működik a dolog, összeköltöznek, ha ez is működik pár évig, akkor eljegyzik egymást, majd házasodnak és jöhetnek a gyerekek. Mi a furcsa ezen? Tán előbb el kellene vetetnie magát aztán összeköltözni, hogy kiderüljön, hogy nem is illenek össze...vagy mi?

2013. ápr. 19. 12:54
 44/76 anonim ***** válasza:
Ti 3 éve randizgattok, együtt sem éltek, de te már házasságot szeretnél??? :O
2013. ápr. 19. 12:54
 45/76 A kérdező kommentje:

Szerintem az együttélés a házasság után következik.

Nem csak az együttélés miatt szeretnék házasságot, persze benne van az is. Keresztény vagyok, szóval nekem fontos, hogy Isten és emberek előtt is hivatalosan összekössük az életünket. Lehet, hogy másnak ez nem fontos, nekem igen, és a kérdés már egyáltalán nem erről szólt.

2013. ápr. 19. 12:57
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy sikerül...

A randira mindenki frissen, kipihenten, a legjobb formáját mutatva megy. Ha nem éltek együtt, gőzöd sincs róla milyen, ha reggel nyűgösen kel fel 6-kor, túlórázik a munkahelyén és még rossz napja is van, ha nincs kedve elpakolni a cuccait - vagy egyáltalán, hogy milyen a munkamegosztásban, a szürke hétköznapokban (nem mindegy ám, hogy csak programokra megy az ember találkozgatni, vagy minden délután hazaér ugyanahhoz az emberhez és sokszor semmit nem csinálnak egész nap), hogy mennyire fontos neki mások társasága, mennyire otthülős vagy kimozdulós, mennyire tisztaságmániás vagy épp trehány, mit vár el tőled és te mit vársz el tőle...

Igen, lehet ezekről beszélni - csak annak a nagy része hazugság lesz, mert amíg nem élsz együtt valakivel, addig gőzöd sincs, milyen az, és hogy vinnéd azt véghez, valamint mit hogyan oldanátok meg és hogyan osztanátok meg a teendőket. Mert most mondhatja azt, hogy ő mindig meg fog érteni, ha ideges vagy, csak aztán kiderül, hogy nem...

2013. ápr. 19. 13:00
 47/76 A kérdező kommentje:

Jajj ugyan hagyjuk már, hogy én 3 éve minden nap kipihenten, frissen és illatosan megyek "randira" :D

Na ne...

2013. ápr. 19. 13:03
 48/76 Bence_ ***** válasza:
93%

Pont most vált érthetővé a kérdés!

A fiú azért ezt nem gondolja annyira komolyan. Hiszen ha ő is szeretne akkor vágyna mindazokra amit te is írtál. pl szeretne melletted ébredni.

Drukkolok, hogy akivel egyszer majd az oltár előtt állsz az ugyan annyira komolyan gondolja az istennek tett ígéretét mint te. Valóban boldoggá tegyen téged. Sok sok gyarló ember van, ígérgetni elég sokan tudnak. Tenni lényegesen kevesebben.

Pasid hűséges?

2013. ápr. 19. 13:03
 49/76 Bence_ ***** válasza:
100%
Lakva ismeri meg az ember a másikat.
2013. ápr. 19. 13:04
 50/76 anonim ***** válasza:
Szűz is maradsz a házasságig? Mert akkor tényleg nincs miről beszélni.
2013. ápr. 19. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!