Mit mondjak a páromnak miért nem viszem el családi összejövetelre, ha az igazat nem mondhatom?
mert mindig amikor elvittem, mindig rosszul éreztem vele magam a saját családomban.
egyrészt nem bírom látni, ahogy mostohaanyámmal flörtöl, tesom seggét, mellét bámulja, mindenki aki nő a családban ha én vagyok ott rám se néznek, csak hol van a párom, azt keresik.
apa, meg akik férfiak, meg annyira tisztelik, becsülik - mert amolyan "rendes és jóvágású gyerek" hogy úgy állítanak engem be, hogy vigyázzak, nehogy kidobjon ő engem - mintha én semmit nem érnék, ő az isten vagy ilyesmi :(
ez van minden húsvétkor és karácsonykor és szül.napkor és stb.
nos most megint egy nagyobb összejövetel lesz, úgy döntöttem nem viszem el a saját páromat (akivel elvileg nemsoká házasodnánk)
mivel nem akarom ezeket az okokat elmondani, mert higyjétek el, mindenki szemében én jönnék le beteges féltékenynek,tehát a VALÓDI INDOKKAL MAGAMAT JÁRATNÁM LE meg hasonló, ÍGY MIT MONDJAK neki, miért nem viszem el őt?
miért nem az igazat??,
komolyan hát esküsztök így akarsz belemenni ha még ezt sem mered elmondani??
-"apukám azért nem viszlek...." ha meg csak hárít akkor neki lehet állni megbeszélni de jobban jártál volna ha az első ilyennél szóltál volna
Ne haragudj, de olyan réteges a kérdésed, hogy ihaj!
Egyfelől ott a párod, aki más nők seg-gét meg mel.lét bámulja; másrészt meg ott vannak a "jóságoa" ffi rokonok akik szerint Te túl jót kaptál ebben a srácban, nehogy kidobjon stb.
Na, ez igen...
Ha valóban így flörtölget a párod, és valós a "cicinézés" is, akkor már régen nem értem a kérdés lényegét.....:S
amúgy a családon kívül jól érzem vele magam
ha idegen csajokra csorgatja a nyálát, ennyire nem zavar
de hogy még a családom is engem néz le, őt meg istennek...
szóval elharapozódott a helyzet
a kifogást azért sem mondhatom, nehogy híre menjen a családban - kétlem, hogy csak köztünk maradna - volt már ilyesmire precedens és nagy kavarás lett belőle és persze én húztam a rövidebbet.
én már kérdeztem apát, miért nem hisz nekem, hogy nem minden arany, ami fénylik
miért őt isteníti
apa csak annyit mondott: nem tud semmi rosszat elképzelni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!