29 évesen mondhatom azt hogy elég?
Ne mondd, hogy elég!
Nem hiszem, hogy az egész életbe fáradtál bele, maximum csak a saját életedbe, abba, ami körbevesz.
Itt az idő új életet kezdeni, nem?
Fiatal vagy, úgyhogy hajrá!
Nem tudom mit csináljak másképp. A múltam kísért, a jövőm kilátástalan, a jelen pedig egyhelyben toporgás.
Sehova nem tudok fejlődni.
Írd le, hogy miért olyan kilátástalan minden!
Akkor lehet, hogy többet tudunk segíteni.
Sosem mondhatod. Értem, miről beszélsz, én is hasonló cipőben jártam/járok, még a korom is hasonló, de mégis arra jutottam, hogy nem, nem mondhatom. Még messze van az alagút vége, de biztosan el fog jönni.
Amúgy leírnád részletesebben is? Hátha a konkrét problémák ismeretében konkrétabb javaslatot is kapsz.
nagyon hosszú lenne leírni vázlatosan talán ennyi
-múlt - Felhőtlen gyermekkor főleg mióta apukám el ment 4 éve.
-jelen - Ugyan ezt szeretném átadni gyermekemnek, aki nagy valószínűséggel nem akar megszületni.
-jövő - Még most is anyukámnál élünk, mert nem tudunk beköltözni. Ráadásul a párom és anyukám közötti örlődés is csak húzódik halasztódik, engem meg széttép ez az állapot.
Az egész probléma valószínűleg abból fakad, hogy túl sokat foglalkozol a múlttal. Nem szabad. A múlton nem lehet változtatni, el kell fogadni, hogy olyan, amilyen. A jelenlegi helyzetből és az adottságaidból kell kihozni a maximumot a jövőben. Ha ezt nem érted meg, akkor van az egy helyben toporgás.
A múlt elfogadása a leendő párodra is vonatkozik: ha szeret téged, a múltaddal együtt fogad el. Ha meg nem, akkor nem érdemes rá pazarolni egy percet sem.
9,42... Bocs, nem láttam a kommentet, éppen írtam. Akkor ezek szerint van párod. Nézd, szülővel lakni nem egészséges egy bizonyos kor után. Elkerülhetetlenek a viták, és mivel mindkettőjüket szereted, örlődsz.
Viszont: ameddig anyukáddal éltek, nektek kell alkalmazkodni. Tehát a párodnak leginkább. Ha nem tud civilizáltan viselkedni, és emiatt kell örlődnöd, hát el kell gondolkoznod, meddig tűröd. Ha lesz saját lakásotok, és meghívjátok anyukádat, ott majd a férjed dirigál. Nekem ez a véleményem. Ha jól értem, vágysz gyerekre, de nem jön össze. Nem vélelten, ha folyamatos stresszben élsz, lehet, hogy nem is a megfelelő férfival... Ilyen körülmények közé nem csoda, hogy nem akar megszületni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!