Mit mondjak a páromnak miért nem viszem el családi összejövetelre, ha az igazat nem mondhatom?
mert mindig amikor elvittem, mindig rosszul éreztem vele magam a saját családomban.
egyrészt nem bírom látni, ahogy mostohaanyámmal flörtöl, tesom seggét, mellét bámulja, mindenki aki nő a családban ha én vagyok ott rám se néznek, csak hol van a párom, azt keresik.
apa, meg akik férfiak, meg annyira tisztelik, becsülik - mert amolyan "rendes és jóvágású gyerek" hogy úgy állítanak engem be, hogy vigyázzak, nehogy kidobjon ő engem - mintha én semmit nem érnék, ő az isten vagy ilyesmi :(
ez van minden húsvétkor és karácsonykor és szül.napkor és stb.
nos most megint egy nagyobb összejövetel lesz, úgy döntöttem nem viszem el a saját páromat (akivel elvileg nemsoká házasodnánk)
mivel nem akarom ezeket az okokat elmondani, mert higyjétek el, mindenki szemében én jönnék le beteges féltékenynek,tehát a VALÓDI INDOKKAL MAGAMAT JÁRATNÁM LE meg hasonló, ÍGY MIT MONDJAK neki, miért nem viszem el őt?
pl amikor a párom elkezdett vigyorogva cserfeskedni mostohaanyámmal, még mostohaanyám kedbesen, bájosan fogta magát és kiment a konyhába, a párom meg végignézte hátulról.
tehát jól esik mostohaanyámnak, hogy 10 évvel fiatalabb pasi érdeklődik iránta, de nem használja ezt ki, mert normális.
tesomnak is tetszik, de ő sem viszonozza.
mindkettőnek csak jól esik, dehát kinek nem esne jól
őket nem hibáztatom.
apa meg nem látja a metakommunkiációt.
és ha verne, se hinnem nekem.
mert olyan szorgalmas, becsületes, dolgos a párom - alapon.
szóval még mindig nincs válasz
mi legyen a kifogás a páromnak?
már volt erre példa
semmi nem változott
hát sűrűn imádkoztam és úgy néz ki, nem tud eljönni a családi összejövetelre, mert dolgoznia kell
ha az imáim mindig így meghallgatásra találnak, akkor menni fog vele az élet.
Segítség, megint jönnek az ünnepek!!!
Mit mondjak a páromnak, miért nem viszem magammal?
Tavaly megúsztam, mert dolgoznia kellett.
Szóval attól félek, hogy szakítani akar velem ezért, mert már így is sokszor hanyagolta,. hogy nem akarok ide-meg oda menni vele.
de én nem akarok szakítani, csak félek már a megalázó helyzetektől és próbálom kerülni.
Amúgy nem értem miből gondolja azt vki, hogy kamu a kérdés....
Ez milyen kérdés??? Ha nem kamu, "érdekes" ember vagy. Én teljesen ledöbbentem.
Meg mi az hogy szakít, ha nem mentek el a családodhoz? Menjetek máshová. Ha ez neked így jó, mondd meg neki, hogy mindig máshova nézzen, forgassa a tekintetét össze-vissza xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!