Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek?
Nem tudsz munkát vállalni? (pl.nyári munka, vagy oktatás ált. iskolásoknak) Keress rá a google-n, hogy:
városnév (szóköz) munka/nyári munka
pl: Nyíregyháza nyári munka
Próbáld meg, hátha találsz valamit!
Hát én ilyen jövőképpel még véletlenül sem fogtam volna bele az építkezésbe.
Tudom miről beszélek,mert régen én is építkeztem amikor ifjú házasok voltunk.Az eredmény:Egy félig kész ház,állandó idegesség a pénz hiánya miatt,így állandó veszekedések.A végén válóper lett,és eladtuk a félig kész házunkat.
Azóta vallom,hogy építkezni csak úgy szabad ha minden pénz megvan rá.
Jó tanács.Ha nem akarsz olyan végjátékot ami az én esetemben volt,akkor minél előbb adjátok el azt ami most van,fizessétek ki a hitelt,és kezdjetek új életet,mégha albérletben kell akkor is.
Pénz,és munka nélkül nem fogtok tudni haladni,és ez ki fog hatni a házasságotokra is.
Ha folytatni nem tudjátok és ez már biztos, akkor menjetek vissza a kezdetekhez és nyomjatok egy pauset:
- -próbáljatok rokonoknál lakni, ha ez nem jön össze albérlet...addig csak, amig újra egyenesbe jöttök és meglesz a pénz a folytatáshoz.
Férjed pedig vállalja el az első felbukkanó melót, arra jó lesz, hogy átvészeljétek.
Tudod először a lakással kell kezdeni, hogy legyen fedél, nem a műhellyel. Arra lehet garázst bérelni vagy bármi.
Te írtál már ki kérdést evvel kapcsiban, igaz?
munkát nem vállalhatok,mert elveszik a gyedemet,munka időtartamára meg nem tudom kire bízni a kicsit.
igen,írtam már ki kérdést.
a műhellyel kell kezdeni,mert a férjem csak akkor tud elkezdeni dolgozni.
eladni hiába adjuk el a házat,olyan keveset ér most,hogy a hitelt nem futná ki,sőt....
albérletben lakunk már most is.
rosszul mértük fel az anyagiakat,lehetőségeinket.illetve a férjem a fő ludas,mert mikor kezdődött az egész,akkor ő nem gondolta szerintem,hogy ilyen sokba kerül az építkezés,hiába mondtuk neki.
nem,nem várok anyagi segítséget.volt pénzünk,csak a télen elment a nagy része a fűtésre,meg lakbérre,meg az életre.
addig azért nem akarok elmenni dolgozni,mert ennyit nem keresnék,mint most amennyi gyedet kapok.
a férjem azt mondja,ne legyek negatív,majd lesz valahogy.csak egyszerűen gyomoridegem van,hogyha kiderül a szülők előtt,hogy így jártunk,ezt fogjuk hallgatni,míg élünk.senkinek nem mondhatom el,hogy így jártunk,a kicsi előtt jókedvűnek kell lennem,ő ne érezzen semmit a feszültségből.a férjemnek legyek én a támasza,csak én nem tudok senkinek panaszkodni.és már felőrlődöm.nem látom jelenleg a kiutat,csak sírok sokat és kiidegelem magam,hogy hogyan lesz.ha a szülőkhöz költözünk,azt nem fogjuk túlélni veszekedés nélkül.és a tudat,hogy van kintlévőségünk,amit egyszerűen nem adnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!