Anyukám pasia és a fia most költöztek ide a gyereket ha a közelembe van vagy ránézek szinte hánynom kéne rosszul vagyok anyumnak nem mondhatom el mert tudom hogy boldog. Mitcsinaljak? 12/L
12 évesen már igazán írhatnál helyesen..
Ránézel hánynod kell? Miért olyan csúnya? Talán olyan dolgot tett, ami miatt így kell ránézned?
Ha talán jobban összeismerkednétek, jobban megismeritek egymást talán másképp fogsz ránézni.
A kérdés helyesen:
Anyukám pasija és a fia most költöztek ide. Ha a közelemben van a fiú (vagy akárcsak ránézek), rosszul vagyok tőle, szinte hánynom kell. Anyumnak nem mondhatom ezt el, mert tudom, hogy boldog. Mit csináljak? 12/L
Kedves 21:50-es az ilyen okos kislányok miatt nem hisznek azoknak sem, akiket tényleg molesztálnak. Ügyes vagy. Amúgy a helyetekben végiggondolnám, hogy anyukámnak mennyi lehetősége van válogatni a férfiak közül... Szerintem még mindig jobb egy mostoha tesó, mint egy agresszív, vagy iszákos, drogos, stb., de gyerektelen mostoha apa.
A kérdező válaszára már korábban írtan, remélem segít.
Hát ha kopog és nem érsz rá, akkor nem nyitod ki. Ennyi.
Azt pedig hogy anyukáddal hogy beszél nem neked kell megoldanod, hanem a felnőtteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!