Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet sürgetni az esküvőt? Nőként mondhatom azt, hogy én már szeretném?
22+4= 26
Miért fáj az nektek, ha egy nő 26 éves korában már gyereket szeretne?
És amúgy ez teljesen mindegy is a kérdés szempontjából, hogy miért hülyeség fiatalon gyereket szülni. Ha én ezt szeretném, akkor teljesen mindegy, hogy miért.
#22 Nem megy neked a szövegértés.
3 éve járnak, és még a kapcsolat elején beszélgettek és úgy voltak vele mindketten, hogy fiatalon szeretnének családot.
Most pedig a lány rákérdezett a barátjánál, és most mondta azt hogy ő 3-4 év múlva szeretne, míg a barát 5-6.
Világos? Okostojás..
Utolsónak igaza van, így értettem.
Azért szerintem ez nem olyan ritka, hogy egy nő házasságot, és gyerekeket szeretne. És ha ezt ő nem tudja/akarja nekem megadni, akkor igen, fontosabb a célom. Hiszen a járásunknak is a házasság (volt) a célja, és ezt tisztáztuk is anno. Nem akarok csak úgy "elleni valakivel". És szerintem ez egyáltalán nem furcsa.
Szerintem meg furcsa, ahogy írta valaki: a házasság nem egy célszalag...az egy folyamat eredménye, de nem a célja. Nagyon rosszul nézed az egészet, mert normál esetben egy párkapcsolat nem "ellevés" meg "időveszteség" hanem örömteli, hiszen azt az időt együtt töltitek. Ha meg továbblép majd a kapcsolat, az még jobb.
Szerintem feleslegesen pánikolsz, mert itt nem arról van szó, hogy nem akar elvenni, csupán érettebb, megfontoltabb gondolkodású, mint te, nem siet sehova.
"Hiszen a járásunknak is a házasság (volt) a célja, és ezt tisztáztuk is anno"
Ezzel az a baj, hogy a járásnak a házasság a célja, a házasságnak a gyerek... És amikor az is megvan? Mi marad? Ha megszereztél mindent, amit adhatott, elérted a céljaidat, akkor? A házasságnak elsősorban a két ember kapcsolata a lényege. Ahogy a párkapcsolatnak is.
Most úgy állítod be, mintha az, hogy nincs egy párnak dátumokra lebontott 5 éves időterve a családalapításra, akkor csak úgy "elvannak" mert épp nincs, aki ütemtervvel áll elő. Ez butaság! A kapcsolatot ÖNMAGÁÉRT érdemes fenntartani, ha kölcösnösen építő, boldogító. És ha hosszú ideig az, akkor majd megkoronázzuk a házassággal és gyerekkel, de továbbra is a kapcsolat az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!