Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon szánalmas vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

A volt osztálytársaimat, barátnőimet, ismerőseimet sorra jegyzik el, rakják ki a képeket a gyűrűkről a facebookra, s sorra írogatják ki, hogy milyen boldogok.

A párommal lassan 5 éve, hogy együtt vagyok, több mint 3 éve együtt élünk, leküzdtünk minden akadályt együtt. Szerintem kissé koraérettek is vagyunk, nem úgy gondolkozunk, mint a korunkbeli fiatalok.

Megvan mindenünk, közös lakás, anyagi háttér, közös álmok és jövőkép. Tudom és érzem, hogy szeret, de mégis annyira vágyom arra, hogy azt mondja, szeret és velem akar élni örökké, legyek a felesége. Nekem nem gyémánt gyűrű kell és az, hogy a neten mutogathassam másoknak, hogy jegyesek vagyunk, nekem kell a tudat.

Én nem akarom ráerőltetni a dolgot, ha ő nem akarja, és ő még nem szeretne most eljegyezni, csak néhány év múlva, de én annyira vágyom rá. És mindig az jut eszembe, akiket eljegyzett a párjuk, őket jobban szeretik, és valamit én nem csinálok jól. Nagyon szánalmas vagyok?

22/L

2012. szept. 3. 16:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
50%
Én teljesen átérzem, de hiába teszel fel ilyen kérdést, a házasság sajnos ma nem elég trendi.
2012. szept. 5. 01:48
 32/35 anonim ***** válasza:
67%

"a házasság sajnos ma nem elég trendi"

Szerinted azt, aki tényleg házasodni akar, érdekli, hogy szerinted mi a "trendi"?

2012. szept. 5. 02:42
 33/35 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy az vagy? Először is a Facebook a világ egyik leggagyibb dolga. Egy külső-benső szemetes, ahová az emberek dőre módon mindent kipakolnak magukról. Apróságokat, de épp annyit, hogy a bizalmukba lehessen férkőzni. Én ezért se vagyok regisztrálva rá. Az sajnos még szomorúbb, hogy a házasságot úgy fogják fel egyesek, mint az elsőáldozást is pl... "jaj, de szép ruhád van!"

Aztán meg mennyire divatos dolog az is, hogy szétválnak csak úgy. Ez is csak annyit jelent, hogy az emberi érték a másik fél számára mennyire ledegradálódott. Az a sok magát sztárnak és celebnek nevező egyén úgy váltogatják az élet és házastársaikat, mint más az alsógatyáját. Ez emberileg szánalmas, és amúgy alacsony intellektusról tesz ez a viselkedés tanúbizonyságot.

Ja, hogy eljegyzésről beszéljünk...

Ha értelmes lennél valóban érett lennél, akkor nem épp itt, hanem magadnak és ESETLEG a párodnak tennéd fel ezeket a kérdéseket. HA valóban szeretitek egymást, akkor meg tudsz várni még egy kicsit.

2012. szept. 7. 09:13
 34/35 anonim válasza:

Miért lennél szánalmas?Mindenki attól lesz boldog,amiről saját maga azt hiszi,hogy boldog lesz!És ide akárhány házasságellenes véleményt írtok,aki úgy érzi,hogy attól lesz boldog,az akkor is attól lesz boldog!

És ha ennyi járás és együttélés után a ffi mindenképp kerüli a házasságot,azt láttam,hogy sok kapcsolatnál ez annak a jele,hogy a férfi nem biztos abban,hogy te vagy az igazi neki.Bocsi,hogy ezt leírtam,de sok kapcsolatnál ezt láttam.

2012. szept. 13. 22:34
 35/35 anonim ***** válasza:
Szia! Megvolt végül az esküvő?
2016. júl. 9. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!