Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzett a párom, anyáék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett a párom, anyáék meg kiröhögtek, hogy még gyerekek vagyunk. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Én 19 éves vagyok, ő 23. Nem divatból jegyeztük el egymást, igaz, hogy fiatalok vagyunk, főleg én, de nem szeretnék későn házasodni, mindig is az volt az álmom, hogy ha tehetem, fiatalon alapítok családot. Ő is komolyan gondolja, és tudom, hogy nagyon rosszul esett neki, amit anyáék csináltak... Ezen felül nagyon bírják a szüleim, de ez most betett nekik. Engem is bánt, hogy nem vesznek komolyan, pedig dolgoznék a suli mellett, és neki is tök jó állása van. Szerintetek is nagyon korai ilyenen gondolkozni? Mi a véleményetek?
2012. febr. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
61%
Én is 19 évesen lettem eljegyezve, rá kereken egy évvel házasodtunk :)
2012. febr. 9. 16:25
 22/61 anonim ***** válasza:
71%
Csak annyit tudok mondani, hogy sok boldogságot nektek :) Az ilyen véleményekkel ne foglalkozzatok, a ti életetek, nektek kell dönteni.
2012. febr. 9. 16:30
 23/61 anonim ***** válasza:
* mint a kérdező párja:)
2012. febr. 9. 16:36
 24/61 anonim ***** válasza:
81%

Itt most hiába írja le hogy NÁLUK hogy volt, mert egy teljesen más párról van szó, és ahány pár, annyi kapcsolat. Van példa erre is, arra is. Az értelmes választ még senki nem írta le. Íme:

Mivel mi nem ismerünk sem titeket, sem a kapcsolatotokat, nem tudjuk, mennyire vagytok gyerekek (mert nem a kor számít). Lehet, hogy lesz belőle valami, lehet, hogy nem, de mindettől függetlenül nem volt szép hogy kinevettek. Persze, ha egyikőtöknek sincs annyi pénze hogy lakást vegyetek és esküvőt tartsatok, akkor valóban korai még, mert az ember nem házasodik a semmire.

2012. febr. 9. 16:37
 25/61 anonim ***** válasza:
58%

Én nem értem mások miért írják, hogy ritka aki így gondolkozik én pont azt látom, hogy mostanában sok eljegyzés van 20éves kor előtt is.

Szerintem ha szeretitek egymást és fontos nektek a házasság akkor miért ne? Mondjuk ha a szüleitek tartanak el az úgy más kérdés, mert én nem házasodnék vagy vállalnék gyereket ameddig nem vagyok önálló

21N

2012. febr. 9. 16:37
 26/61 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Van testvéred? Mert lehet, hogy azzal van bajuk, hogy a kicsi lányuk kirepül a fészekből. Vagy ha fiútestvéred van vagy kisebb testvéred, akkor is ez lehet az ok, amiért nem vettek komolyan.

Egy ismerősöm pont így járt, hogy a szülei nem vették őket komolyan. Már 3 éve jegyesek és közös házuk is van, szóval biztosan komolyan vették az egészet, és mára már a szülők is elfogadták a helyzetet.

2012. febr. 9. 17:15
 27/61 anonim ***** válasza:
Lehet ugyanaz van, mint nálunk, anyámék miután 1,5 éve együtt élek párommal bevallották, hogy ők nem hittek benne, hogy nekem 21 évesen menni fog az együttélés. Hát tévedtek :D
2012. febr. 9. 17:20
 28/61 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Na, én pontosan ezért nem mondtam el otthon, hogy a párom megkérte a kezemet. Holott én akkor már 28 éves voltam! :-)

Igaz, ő viszont fiatalabb nálam, és akkor semmink sem volt, még munkánk sem. Azóta bő egy év telt el, és "csak" annyi változott sajnos, hogy mindkettőnknek van munkája, de sajnos elköltözni nem tudunk még. Így amíg ez nem történik meg, addig felesleges bármit is mondanom, mert úgysem értik meg, nem vesznek komolyan. Én tudom, hogy a párommal akarom leélni az életemet, és semmi más nem számít. Ezért is volt nekem a legszebb lánykérésem, mivel semmi flanc nem volt, teljesen váratlanul tette fel a nagy kérdést, s mondom, úgy, hogy még csak együtt sem éltünk, nem volt munkánk. Vagyis biztos, hogy azért kért feleségül, mert azt akarja, hogy a felesége legyek, és nem azért, mert én férjhez akarok menni vagy terhes vagyok vagy ilyesmi. Szépen, lassan haladunk a közös életünk felé - egyelőre tényleg nagyon lassan, -, de tudom, hogy azok után, amin keresztülmegyünk most, csak még jobban fogjuk becsülni azt, amink van.

Vagyis, kedves kérdező, ne foglalkozz velük, bár talán nem kellett volna elmondani nekik, főleg, ha még szülőkkel éltek, mert sajnos így várható volt a reakciójuk. :-(

Az életkorra meg csak annyit mondanék, hogy minden ember, minden pár sorsa más. Igaz, hogy sajnos az esetek egy része azt mutatja, hogy az ember talán később megbánja, ha ilyen fiatalon köt házasságot, de semmire sincs általános recept. Lehet, hogy így lesz, lehet, hogy nem. (Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy a párom is ennyi idős volt, amikor a kezemet megkérte.) Én nem fogok károgni, mert 30 évesen nem vagyok még férjnél, bár tény, szerettem volna én

is a huszas éveimben családot alapítani, de sajnos nem így alakult. :-( Vigyázzatok egymásra, és szerintem mindenképpen éljetek együtt, mielőtt házasságot köttök. Ja, és ne törődj senki véleményével ilyen téren. Én is dacolok a szülőkkel, mivel nemigen fogadják el a páromat, főként a kora miatt, de tudom, mit akarok, és ő is tudja. Ti is csak ezt tartsátok szem előtt.

2012. febr. 9. 17:27
 29/61 anonim ***** válasza:

A 28-as válaszoló vagyok.

Na, igen, számolni tudni kell: nem 28 voltam, hanem 29, és a párom meg még épp nem töltötte be a 24-et. (5 és fél év van köztünk.)

2012. febr. 9. 17:33
 30/61 anonim ***** válasza:
14%

#19: konkrétan te meg 22 évesen osztod itt az észt, és lehordod a 30-asokat. Mégis milyen alapon?

Nem gondolod, hogy ők a sokkal nagyobb tapasztalatuk alapján mondják azt, hogy elsietik a dolgot?

Egyébként valóban, minden pár más, szóval nem lehet megmondani, hogy nektek korai-e. Azonban a statisztikák nem sok jóval kecsegtetnek.

2012. febr. 9. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.