Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzett a párom, anyáék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett a párom, anyáék meg kiröhögtek, hogy még gyerekek vagyunk. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Én 19 éves vagyok, ő 23. Nem divatból jegyeztük el egymást, igaz, hogy fiatalok vagyunk, főleg én, de nem szeretnék későn házasodni, mindig is az volt az álmom, hogy ha tehetem, fiatalon alapítok családot. Ő is komolyan gondolja, és tudom, hogy nagyon rosszul esett neki, amit anyáék csináltak... Ezen felül nagyon bírják a szüleim, de ez most betett nekik. Engem is bánt, hogy nem vesznek komolyan, pedig dolgoznék a suli mellett, és neki is tök jó állása van. Szerintetek is nagyon korai ilyenen gondolkozni? Mi a véleményetek?
2012. febr. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
17%
Hova sietsz kérdező? Egyáltalán nem csodálkozom, hogy kiröhögtek, mert igenis gyerekek vagytok ehhez! kb. 10% esélyetek lesz arra, hogy pár évnél tovább együtt maradtok.
2012. febr. 9. 15:58
 12/61 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, tudom, hogy olyan típus vagyok, aki sokáig bírja:) Hűséges, és nyugis:)
2012. febr. 9. 16:01
 13/61 anonim ***** válasza:
86%

:) Ejj, de mennyi okos ember van itt. Általában mindenki magából indul ki. Az, hogy titeket kidobott a fickótok, nem biztos, hogy a kérdezőt is ki fogja dobni.

Én is nagyon korán házasodtam, mégsem dobtam ki az asszonyt, sőt...egyre jobban szerelmes vagyok bele :)

2012. febr. 9. 16:04
 14/61 anonim ***** válasza:
80%

13. as válaszoló, egyetértek!

Férfi létemre 21 évesen házasodtam! És boldog vagyok, nem válnék semmi pénzért! Ez csakis elhatározás kérdése!

És örülni kéne, hogy vannak még értékes emberek, mint pl a kérdező!

2012. febr. 9. 16:06
 15/61 anonim ***** válasza:
88%
Apámék 1 év után házasodtak!!! össze, hamarosan 30 éve házasok.
2012. febr. 9. 16:06
 16/61 anonim ***** válasza:
87%
Mi is pont ilyen idősen jegyeztük el egymást (bár a családi formális csak egy évvel később volt). Több okból is megszóltak, de a kapcsolatunk 6. évfordulója után össze is házasodtunk, és mindenki bőgött, annyira szép volt! :D
2012. febr. 9. 16:09
 17/61 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Én 17 éves voltam, a párom pedig 21, mikor eljegyeztük egymást :) Most 34 éves vagyok, van két csodaszép gyermekünk és boldog életünk. Nem tökéletes, de a helyzethez képest boldog. Ő volt nekem az első kapcsolatom....
2012. febr. 9. 16:10
 18/61 anonim ***** válasza:
91%
Ez teljesen egyén, és személyiség függő, nem lehet általánosítani. Van akik 20 évesen összeházasodnak, és szép közös jövőjük lesz, van aki még 40 évesen is a nők/pasik után koslat, és örök agglegények maradnak, esetleg van 1-2 gyerek a 3-dik, 4-ik házasságukból.
2012. febr. 9. 16:20
 19/61 anonim ***** válasza:
94%

Na álljon meg a verekedés!

Ki és milyen jogon írja, a kérdezőnek, hogy nincs esélyük és elválnak. A fene meg egye, nem 13 éves, hanem 19...nem pont most akarnak esküdni 1-2 év múlva addig még "érnek".

Bírom, mikor osztják az észt itt az emberek. Főleg azok, akik csak olyan 30 körül házasodtak nagyon okosak tudnak lenni. Persze, mert ugye az a recept, hogy azok akik huszonévesen házasodnak válnak. Na a sok elkeseredett harmincas kései házasságból se lesz ám mindig nagy buli!

Én 4,5 éve vagyok együtt a párommal, és csodák csodája mindenki nagyon okos, ha arról van szó, hogy milyen rég együtt vagyunk, eldöntik, hogy nem "élek". Hát nem tudom, egy szuper párkapcsolatom van, olyan párom, aki mellett nem reszketek mikor fut el, őszintén szeret, vannak elveim, életcélom. Talán annyi a bűnünk, hogy hamar találkoztunk. De most emiatt nem engedjük el egymást. Persze igen, ha eljön valaha az az idő, hogy úgy érezzük akkor igen...akkor szépen szétválnak az útjaink. De ez lehet azoknál is akik 30 azoknál is akik 23 évesen házasodtak...

Igen az én párom is szeretne eljegyezni, igen ő is annyi idős, mint a kérdező. Nem elképzelhetetlen, vannak még ilyen férfiak...és nem egy inkompetens hülyéről beszélünk, orvosin van. Mellesleg nem is csúnya, hogy attól féljen nem talál nálam jobbat...volna még rá jelentkező...:-S

Kérdező, ne törödj, sajnálom, hogy a szüleid elrontották az érzést Bennetek, tudom milyen érzés lehet, 1-2 éve engem is leröhögtek, amikor ilyen tervekkel jöttünk elő. Az embernek fontosak a szülei és elég baj, hogy ilyen reakciójuk volt...Remélem idővel belátják, hogy jól döntöttetek és mellétek állnak. Idő kérdése.

Sok boldogságot.

22-L

2012. febr. 9. 16:23
 20/61 anonim ***** válasza:
83%

Sok boldogságot.

Azért nem lehet általánosítani, mert mindenkinél máskor jön el a boldogság.

2012. febr. 9. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!