Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzett a párom, anyáék meg kiröhögtek, hogy még gyerekek vagyunk. Mit szólnátok hozzá?
nem a te korodban már annyira nincs korán ne de az övében ? :/
kevés olyan fiú van aki 23 évesen erre vágyna.
én 18 vagyok a barátom 35 és csak azért kérte meg a kezem mert terhes vagyok. Pedig aztán ő már abban a korban van amikor a pasik gyereket akarnak.
vigyázz és jól gondolod meg hogy erre vágysz-e.
18/L
Mi is pontosan ennyi idősek voltunk, mikor eljegyeztük egymást :) Rá egy évre házasodtunk össze. Minket is megszóltak, kinevettek stb.
Most 10 éves házasok vagyunk és van 2 gyermekünk.
Egyébként nagyon jól gondolkodsz, ás sajnos ritka az ilyen, aki úgy gondolja, hogy fiatalon vállal gyermeket. A gyerek egyáltalán nem jelent kötöttséget, vagy csak egy nagyon-nagyon kicsit! A legkisebb csecsemőkkel is ugyanúgy lehet menni mindenhova, kirándulni stb.
Sok sikert kívánok az élethez és ne törődjetek senkivel!
Az elsőnek:
"én 18 vagyok a barátom 35 és csak azért kérte meg a kezem mert terhes vagyok."
Hát gratulálok, tőled aztán nagyon hiteles, hogy itt osztod az észt :D Megkeseredett nőnek tűnsz a korod ellenére.
2 éve vagyunk együtt. Időpont nincs még, akkor lesz, ha sikerül rá pénzt gyűjteni, és csillapodnak a kedélyek:)
Biztosíthatom az első válaszolót, hogy nem akarnék hozzámenni, ha nem tudnám, hogy hasonlóak a tervei az életben, mint nekem:)
Én 19 évesen mentem férjhez, a párom 22 volt! Egy évre rá nekünk is jött a baba! Mert így akartuk, tettünk a házasságünkért!
Nagyon kevesen gondolkodnak így, hogy fontos a család, gyerekek, örülök, hogy te ide tartozol! Mi is már 10 éve vagyunk házasok, 2 gyerkőccel.
Nagyon sok boldogságot nektek!
Én 38 éves vagyok,kb.5 éve érzem úgy,hogy "be nőtt a fejem lágya".23 évesen még gyerek voltam és csak a csajokon ,haverokon járt a fejem.
A szüleim 19 évesen házasodtak,el is váltak.
Köszi, hogy eszembe juttattad!
Anya 18 éves volt, mikor összeházasodtak, és azóta boldogok, ennek már 20 éve... Tudom, hogy akkor "más világ volt", de pont a mama mesélte, hogy nagyon szeleburdi volt anya akkoriban. Mégse nevették ki, mert akkor ez volt a szokás.
5. ös válaszoló vagyok!
Hozzátenném, hogy a házasság nem korfüggő.
Teljesen mindegy, hogy 18 vagy 30 évesen házasodsz, a lényeg mit jelent neked, teszel e azért, hogy jó legyen a házasságod.
Atól, még hogy később házasodsz (30-35 évesen) nem azt jelenti, hogy tuti jól működő házasságod lesz, de ugyanígy a fiataloknál!
Teljesen egyén függő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!