Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eljegyzett és fennhangon közölte, ő nem hord gyűrűt. Vélemény?
én megértem, hogy a munkahely miatt
az érdekes az ebben, AHOGYAN közölte
szitu:
látom apát, hogy nem hord gyűrűt, megértem, hogy melohelyen veszélyes/vagy kényelmetlen, nálad is erre számítsak?
válasz:
fennhangon, majdnemhogy kikérve magának stílusban, én jóhogy nem fogom felvenni! ezután élt azzal a kifogással, amit a szájába adtam, a munkahelyet.
kérdeztem, hogy soha nem lesz rajtad?
erre azt mondta mindig felveszi munka után.
amit elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak tartok, hogy valaki évtizedeken át hurcolássza a zsebében a gyűrűt, hogy minden áldott nap munka után felhúzza.
jelenleg eljegyezni is kísérő gyűrűvel tette, neki absz. nincs gyűrűje most sem.
én meg is értem, de valahol rosszul is esik, hogy életemben most megyek férjhez először (reméljük utoljára is) és már így kezdődik
véleményt várok ti hogy látnátok ezt!
mi a munkája? egy normál munkához simán fel lehet venni...
nekem szarul esne, hogy ő elvárja, hogy én "meg legyek jelölve", miközben ő nem.... szerintem szégyell (?)téged...
amit elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak tartok, hogy valaki évtizedeken át hurcolássza a zsebében a gyűrűt, hogy minden áldott nap munka után felhúzza.
én csak erre reagálnék
párom minden nap reggel felhuzza,melóban többször leveszi (ráakasztja a nyakláncára),ha végez felhuzza,itthon szintén nincs rajta,le van téve egy fix helyre,külön kis tartóra...
még sosem felejtette el se fel se lehuzni
rajta akkor van amikor nem karcolódhat
ez napi kb 6-8 óra
Mondjuk tényleg te adtad a szájába...
mi nem is hordtunk soha gyűrűt. a férjem utálja és én se szeretem, az esküvőn volt két egészen vékonyka arany karika,kb 1órán át volt rajtunk.
nem hiszem,hogy fontos lenne.
Nálunk sem én, sem a férjem nem hordja a gyűrűt. Utálom, ha a kezemen van valami. Soha nem volt ez gond kettőnk között. Nem ettől fog megcsalni, hogy van, vagy nincs gyűrű a kezén. Megvettük, mert ugye kellett a szertartáshoz, és kaptam eljegyzésre egy csodaszép gyűrűt, amit azóta is a széfben tartok.
DE: Amikor még csak jártunk és beszéltünk az eljegyzésről én mondtam, hogy hordjuk már, az olyan szép dolog, akkor a Párom már megmondta, hogy neki nem tetszik ez a dolog, és nem szeretné hordani, de ha ragaszkodom hozzá ám legyen. Aztán odajutottunk, hogy meg is valósult pár év múlva az eljegyzés, és persze ki volt az első aki levette:) hát én:)) már az első tíz percben zavart, és kiütött, pedig arany, de egyszerűen nem bírtam elviselni sem a kezemen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!