Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eljegyzett és fennhangon közölte, ő nem hord gyűrűt. Vélemény?
én megértem, hogy a munkahely miatt
az érdekes az ebben, AHOGYAN közölte
szitu:
látom apát, hogy nem hord gyűrűt, megértem, hogy melohelyen veszélyes/vagy kényelmetlen, nálad is erre számítsak?
válasz:
fennhangon, majdnemhogy kikérve magának stílusban, én jóhogy nem fogom felvenni! ezután élt azzal a kifogással, amit a szájába adtam, a munkahelyet.
kérdeztem, hogy soha nem lesz rajtad?
erre azt mondta mindig felveszi munka után.
amit elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak tartok, hogy valaki évtizedeken át hurcolássza a zsebében a gyűrűt, hogy minden áldott nap munka után felhúzza.
jelenleg eljegyezni is kísérő gyűrűvel tette, neki absz. nincs gyűrűje most sem.
én meg is értem, de valahol rosszul is esik, hogy életemben most megyek férjhez először (reméljük utoljára is) és már így kezdődik
véleményt várok ti hogy látnátok ezt!
és nem elvárnom hogy hordja!
hanem nem értettem azt az ÓÓÓRIÁSI TILTAKOZÁSÁT!!!!
"A kérdező kommentje:
és úgy adtam elő, mintha már én el is nyugtáztam volna, hogy nem fogja hordani.
mintha én már ezt rég elfogadtam volna!!!
csak odamerészeltem tenni a végére azt, hogy : "ugye?"
A komment megírásának időpontja: ma 16:05"
Magyarul: nekiálltál játszmázni, sajnáltatni magad, (olyasmiért, amit magadban gondoltál ki) és a vőlegényed nem simogatta meg a buksidat... Tévedésben élsz: a párod szerelme nem egy kötelezően neked járó dolog! Ha hisztizel, meg folyamatosan játszod ezeket a - ne vedd sértésnek: alattomos játszmákat, a végén keres egy normális nőt. Lehet, hogy azért reagált olyan hevesen, mert átlátott rajtad.
nem játszmáztam!
nem zsaroltam!
tudni akartam csak, hogy nem fogja soha hordani
mert látom apa sem hordja.
hogy erre mit mond nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!