Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eljegyzett és fennhangon közölte, ő nem hord gyűrűt. Vélemény?
én megértem, hogy a munkahely miatt
az érdekes az ebben, AHOGYAN közölte
szitu:
látom apát, hogy nem hord gyűrűt, megértem, hogy melohelyen veszélyes/vagy kényelmetlen, nálad is erre számítsak?
válasz:
fennhangon, majdnemhogy kikérve magának stílusban, én jóhogy nem fogom felvenni! ezután élt azzal a kifogással, amit a szájába adtam, a munkahelyet.
kérdeztem, hogy soha nem lesz rajtad?
erre azt mondta mindig felveszi munka után.
amit elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak tartok, hogy valaki évtizedeken át hurcolássza a zsebében a gyűrűt, hogy minden áldott nap munka után felhúzza.
jelenleg eljegyezni is kísérő gyűrűvel tette, neki absz. nincs gyűrűje most sem.
én meg is értem, de valahol rosszul is esik, hogy életemben most megyek férjhez először (reméljük utoljára is) és már így kezdődik
véleményt várok ti hogy látnátok ezt!
Kérdező, eléggé neked mentek itt. Inkább magukról szólt, mint rőlad...
Ez a gyűrűs dolog érdekes kérdés. Azért én feltenném a kkasszikus kérdést, mi van, ha mégsem a munka miatt nem hordja.
Megütötte a szemem az, hogy meglepetésszerűen kért meg, és az is, hogy nem egyenrangúnak nevezted a kapcsolatot. Illetve hogy szinte ellenőrzi, símogatja rajtad a gyűrűt.
Ha úgy érzed, a pasi birtokol, akkor ésszel élj...
Én levenném a gyűrűt a helyedben, és ha rákérdez ártatlanul mondanám, hogy ja bocs, zavart a munkában.
Nézd meg, hogy reagál!
köszi kedves utolsó, hogy tisztán látod a helyzetet
amikor nincs rajtam a gyűrű (pl mosogatás miatt levettem, utána még nem vettem fel) olyankor rámkérdez, hol a gyűrű. én meg "ja, levettem" és már fel is veszem.
ez így zajlik
amúgy nekem azért jelent vmit, hogy hordja avagy nem, mert ő AKARJA hogy én hordjam.
tehát az, hogy ő nem hordja nemhiszem hogy neki jelentéktelen semmiség, hogy van gyűrű, vagy nincs, mert tőlem elvárja.
tehát a kérdés helyesebben: mit jelent egy birtokló típusú férfinél az, hogy ő nem hordja (tegyük fel, munkán kívül sem)
Az én vőlegényem azért kérdezi, hogy hol van, mert örül, hogy örömet szerzett vele, és megijed, hogy elvesztem, lecsúszott, mert tudja, hogy sajnálnám. Ő dobozban tartja az övét.
Soha nem mennék olyanhoz, akit nem szeretek. AKKOR JOBB EGYEDÜL.
válaszom a válaszok sorrendjében:
1. tudom, hogy a házasság nem megváltás, és nem változik meg tőle a kapcs
2. én szeretem a vőlegényem
3. igazad van
köszönet
Kedves kérdező, ti együtt éltek? A vőlegényed szerinted mentálisan normális? Nincsenek fura szokásai, rigolyái? Mióta ismered? A szüleivel milyen a kapcsolatod?
Az nem normális álláspont a részedről, hogy az eddigi pasasaidhoz méred őt, és akkor már inkább hozzámész.
Mit csinálsz majd esküvő után, ha netán pálfordulást látsz a párodtól és kiderül, hogy nem egészen komplett? Fontosak az előjelek, légyszi figyeld a reakcióit.
Én megértem az aggodalmad és a kételyeidet, egy ilyen, mint ez a gyűrű-eset sokkal többet elárul a személyiségről, mint az, amit ő akar elhitetni magáról.
kedves utolsó
azon kívül, hogy a párom uralkodós típus és szereti éreztetni, hogy ő keres többet, és sokszor engem szabályoz (elvileg az én érdekemben - minden elvárását megmagyarázza, hogy normális, majd lentebb írok példát)különösképpen mást nem vettem észre (max annyit, ha épp füllent akkor emelt hangon bennem keres hibát, ezzel palástolva önmagát)
két éve ismerem
a családjának szinte azonnal bemutatott,(jó velük a kapcs-m, szorosan tartják) édesapját nem ismerem, mert elváltak és az egész család nem tart vele kapcs-t (mert állítólag az anyukát leuralta, a gyerekeket nagy szigorral nevelte, ő nagyon utálja az apját, ennyit mesélt a párom, nem többet)
a fentire a egy példa így utólag:
ha kések a munkahelyről (mert orvosnál vagyok) és amikor végeztem a dokival, nem egyből a melohelyre rohantam, hanem meg akartam nézni egy üzletet, kb 10 percig magyarázta, hogy link vagyok-szóval nem tudtam megnézi amit akartam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!