Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eljegyzett és fennhangon közölte, ő nem hord gyűrűt. Vélemény?
én megértem, hogy a munkahely miatt
az érdekes az ebben, AHOGYAN közölte
szitu:
látom apát, hogy nem hord gyűrűt, megértem, hogy melohelyen veszélyes/vagy kényelmetlen, nálad is erre számítsak?
válasz:
fennhangon, majdnemhogy kikérve magának stílusban, én jóhogy nem fogom felvenni! ezután élt azzal a kifogással, amit a szájába adtam, a munkahelyet.
kérdeztem, hogy soha nem lesz rajtad?
erre azt mondta mindig felveszi munka után.
amit elképzelhetetlennek/megvalósíthatatlannak tartok, hogy valaki évtizedeken át hurcolássza a zsebében a gyűrűt, hogy minden áldott nap munka után felhúzza.
jelenleg eljegyezni is kísérő gyűrűvel tette, neki absz. nincs gyűrűje most sem.
én meg is értem, de valahol rosszul is esik, hogy életemben most megyek férjhez először (reméljük utoljára is) és már így kezdődik
véleményt várok ti hogy látnátok ezt!
"az én párom viszont akkor emeli fel a hangját általában, amikor tényleg vaj van a fején...."
Végigolvastam a válaszokat és úgy látom még mindig nem azt kaptad,amit hallani szerettél volna.Miért van olyan érzésem,hogy arra vársz,hogy valaki benyögje ezt: "Azért nem akarja hordani,mert így könnyebb csajozni,mint jegygyűrűvel"
Ha az a válasz nem elég,hogy a munkája miatt nem akarja,de munka után felveszi,akkor mégis mit írjunk?Felcsattant? Istenem,idegesítette a hülyeséged.
Amit pedig az utolsó kommentelő írt nagyon igaz.Régen rossz,ha te nem lehetsz önmagad.Egy normális párkapcsolatban nincs szükség felkészülési időre,hogy megbeszéljenek egy ennyire lényegtelen témát.Itt sokkal komolyabb baj van,mint a gyűrű hordása vagy sem.
Nem a gyűrű miatt emelte fel a hangját, kedves! Hanem azért, ahogyan te reagáltál. Ez esett rosszul neki. Megkér. Gyűrűt ad. Erre te? Ahelyett, hogy pityeregnél a meghatottságtól, a nyakába borulnál, elalélnál--számon kérsz rajta, és oda nem illő hangon ráadásul egy hülyeséget! Hát persze, hogy csalódott volt! ÉN legszívesebben azonnal vissza is kértem volna a gyűrűdet.
Miért kellett őt megbántani? Megkérdőjelezed a szerelmét??? Épp abban a pillanatban, amikor jelképét adja át neked a sírig tartó hűségének? Elég érzéketlen reakció volt a részedről. De hát szerintem ezzel együtt szeret. Csakhát mégis rosszul esik neki.
"nálunk amúgy is olyan a kapcsolat, hogy én csak kérhetek, ha akarok valamit!
ehhez a kérdéshez is előtte napokig gyűjtögettem a bátorságom!!!
.....
................odamerészeltem......................: "ugye?"
Meg vagy őrülve? Add vissza agyűrűt, és keress normális kapcsolatot.
A börtönőrödhöz mennél, vagy mi?
Ha meg ilyen egyoldalú kapcsolatot akarsz, akkor nem kell háborogni. Ha ilyen Uramparancsolóm férjet szeretnél, akkor eldöntöd egy életre, hyog elfogadod a döntéseit, s punktum. Akkor meg nem kell kérdezgetni, vagy háborogni. Megmondja, úgy lesz, ilyet akartál.
Most ezt így akarod? Mindenben ő dönt a következő 80 évben, te meg minden döntése után ki fogsz akadni?
Két napig erőt gyűjtessz - kérdezel - választ kapsz - kiakadsz - háborogsz??? Mi értelme van ennek?
nem értem miből gondolják páran, hogy a kérdésem a megkérés pillanatában tettem fel
januárban kért meg(kísérővel) és márc. végén kérdeztem meg, hogy ő fog e gyűrűt hordani
jelenleg azon vagyok a házassághoz gyűrűt sem kell néznünk
ő nem fogja hordani, ezért én sem fogom. gyűrű se kell.
igen nem egyenrangú a kapcsolatunk, de van még egy évem az esküvőig, vagy több. majd kialakul valami, vagy nem.
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!