Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname, gyémánttal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sznob, turiban vagy (leárazáskor) H&M stb. boltokban vásárolok, egy-két márkásabb alapdarabom van csak. Lassan eladósorba kerülök, és nem tudom eldönteni, hogy a barátomnak milyen "útmutatásokat" adjak. A Tiffany&Co. a kedvenc luxusmárkám, évek óta figyelem a kollekcióikat, de ott a legegyszerűbb gyémánt is 800 dollár. Amúgy hétköznapokon csak bizsut hordok, ezért gondoltam, ha már az egyetlen gyűrűm lesz, akkor az legyen valami "posh" darab... vagy egy névtelen gyémántot 20 év múlva jobban fogok szeretni? 23/L
2011. jún. 9. 21:16
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
26%

Nem azért nem adok útmutatást, mert bármit magamra aggatok, hanem mert vagyok olyan szerencsés,hogy ismer már annyira a párom,hogy tudja, mit az,ami egyáltalán nem tetszene. Ha meg nagyon nem tud dönteni,akkor megkérdezi a barátnőket (már ha van), de nem nekem kell leírást adni,hogy ilyen meg ilyen legyen!

De te biztos nem vagy ennyire szerencsés! De tényleg, papucsoknak igazából jó is ha valaki útmutatást ad. Mert anélkül mozdulni sem tudnak!:)

2011. jún. 11. 08:45
 42/48 anonim ***** válasza:

Tegnap nemtomhányadik vagyok :)

Úgy linkeljen már be valaki nekem egy posh gyémántot vagy ékszert, hogy mi a fene az :P

Mert a google csak Bekemné libát dobja ki rá

2011. jún. 11. 09:40
 43/48 anonim ***** válasza:
80%
Te tipikusan olyan ember vagy, aki szegényebb réteghez tartozik és ha egy kis pénz áll a házhoz akkor elveri. Nálad a pasid jelenti a pénzt,mert talán neki van és tőle várod a csodát,hogy ki tűnj a többi átlag ember közül és mindenki felfigyeljen rád.
2011. jún. 11. 12:07
 44/48 anonim válasza:
30%

Számomra ugyan olyan értékű lenne ha gyémántot kapnék vagy egy egyszerűbb gyűrűt. A lényeg, hogy tőle van és velem akarja leélni az életét!

Az ára miatt nem venném fel sehová, mert mi lesz ha baja lesz vagy elveszítem..ellopják...

2011. jún. 17. 15:40
 45/48 anonim ***** válasza:

Jaj de édes, azzal jönni, hogy az a pasi aki megkérdezi a barátnőjét milyet szeretne, az papucs. Baj van a fejedben, vagy valamivel meg kell nyugtatni magad, hogy tudjál aludni, mert rájöttél, hogy jé, van akiket megkérdez a pasija dolgokról? Nekem komolyan ez a kedvencem ezen az oldalon. Ha valakit megkérdez a pasija dolgokról, akkor a pasi papucs, ha valakinek sok pénze van az biztos hülye és nem szereti senki stb. Jó hát valamivel nyugtatni kell annak magát, akinek nem jönnek össze a dolgok.

Amúgy köszi, nekem a barátnőimet se kérdezze meg, ha ő nem tudja. Abból a pár ezer féle ékszerből, ami a piacon van, valószínűleg ők sem a legjobbat választanák ki. Na meg, a barátnőnek tök mindegy, egy pár megnézése után választ majd valamit, akinek viszont a saját ujjára kerül, az nem lesz úgy vele, hogy á jó lesz ez már, franc se néz meg még egyet.

2011. jún. 17. 20:59
 46/48 cica16* válasza:
40%

egyértelműen a gyémánt!eljegyzési gyűrűd csak egy lesz szóval...

én biztosan elvárnám a páromtól hogy gyémánt legyen,akár még ki is választanám:)

2011. jún. 25. 16:21
 47/48 anonim ***** válasza:

hogy lehet egy arany gyűrű amiben gyémánt van noname?

az alapból egy érték,mert arany...ha azt mondod, hogy a kínaiban/kínain vásárolt "gyémánt"noname gyűrű,azt mondom,hogy oké,olyan van... de egy arany gyűrű amiben gyémánt van az,hogy lehet noname?

2013. febr. 11. 21:29
 48/48 anonim ***** válasza:
Kérdező! Kaptál végül gyűrűt? Milyet?
2013. aug. 3. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!