Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! GYŰRŰ: kő nélküli, de Tiffany&Co. Vagy noname, gyémánttal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sznob, turiban vagy (leárazáskor) H&M stb. boltokban vásárolok, egy-két márkásabb alapdarabom van csak. Lassan eladósorba kerülök, és nem tudom eldönteni, hogy a barátomnak milyen "útmutatásokat" adjak. A Tiffany&Co. a kedvenc luxusmárkám, évek óta figyelem a kollekcióikat, de ott a legegyszerűbb gyémánt is 800 dollár. Amúgy hétköznapokon csak bizsut hordok, ezért gondoltam, ha már az egyetlen gyűrűm lesz, akkor az legyen valami "posh" darab... vagy egy névtelen gyémántot 20 év múlva jobban fogok szeretni? 23/L
2011. jún. 9. 21:16
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
valaki írta, hogy nem ad útmutatást a vőlegénynek. szerintem meg azért annyi kell, hogy mégis milyen az, ami tetszik. én is megmutattam még évekkel ezelőtt, hogy nekem a vékony gyűrűk tetszenek, mert picike az ujjam, és hülyén mutat rajta egy vastag gyűrű. azt mutattam meg, hogy milyen nem tetszik. és hála az égnek nem olyat vett. nem ezüstöt vett, (kedvencem), de imádom a gyűrűt így is. tökéletesen eltatlálta, hogy milyenek tetszenek:) de ha másmilyennel kérte volna meg, akkor is igent mondtam volna. de azért szerintem fontos azért, hogy olyan gyűrű legyen az ujjadon, amire szívesen nézel:)
2011. jún. 10. 11:18
 32/48 anonim ***** válasza:
31%

Ha attól érzed magad tökéletesnek vagy különlegesnek hogy Tiffany gyémántot viselsz egészségedre de őszintén szólva nagyon buta dolog. A srác lehet hogy el is lenne hűlve az ötleted hallatán :) Ha abból indulok ki hogy én megmondtam volna a vőlegényemnek anno hogy "figyi én különleges gyűrűt akarok úgyhogy vegyél nekem ám valami posh darabot" szerintem nem tudta volna nevessen vagy sírjon :)

Mindenesetre nem attól fogod szeretni kicsilány hogy "névtelen" gagyi gyémántocska vagy egy "posh darab" hanem attól hogy életed párja húzta az ujjadra. Vagy ha nem így gondolod akkor még bőven ráér a srác az eljegyzéssel mert a menyasszonyjelölt még nem érett meg rá érzelmileg.

Más: lehet hogy nem is fog kérni útmutatást, ugyanis a legtöbb pasi akkor kéri meg a lány kezét ha már jól ismeri - ergo nem kérdezi meg hogy figyi kicsim milyen gyűrűt vegyek? Ugyanis ekkorra már illik tudnia hogy milyen a személyiséged, az ízlésed. Ha nem tudja, akkor sem téged kérdez majd meg biztosan hanem lehet hogy egy barátnődet, hogy meglepi legyen a dolog.

2011. jún. 10. 11:33
 33/48 napietus ***** válasza:
"Tiffany gyémántot viselsz" a kérdésben a Tiffany gyűrű KŐ NÉLKÜLI. egyszer már leírtam, de látom, hiába.
2011. jún. 10. 11:36
 34/48 anonim válasza:
31%

Kedves Kérdező! Ne hallgass az eddigiekre, tipikus savanyú a szőlő, kérd a lehető legszebb gyűrűt, amit a pasid ki hajlandó fizetni. Márkajelzés vagy gyémánt, mindegy, hidd el máshogy néznek rád és a párodra is az emberek, és ti is másképp néztek magatokra, ha mindig egy igazán klassz darabot hordhattok.

Egy sznob harmincas

2011. jún. 10. 12:32
 35/48 anonim ***** válasza:
47%

Kedves sznob harmincas!

Nem mindig savanyú a szőlő ha leírja valaki hogy nem a drága dolgoktól lesz az ember különlegesebb. Itt nem látsz bele senki tárcájába, talán akad a válaszadók között aki kilóra megveszi a lányzót vagy akár téged, de nem sznob, csak szimplán gazdag. Igen van itt ilyen :) De attól a józan ész még maradhat! Ja, ha már sznoboskodunk: biztos a turkálóban is csak posh cumót turizik.

Még valami: A sznobizmus nem erény. Inkább negatív tulajdonság. Azt sem reklámozza az ember hogy pl. irigy, vagy rosszindulatú, netán ostoba. A sznobizmust sem kell, mert szintén egy rossz tulajdonság.

2011. jún. 10. 13:42
 36/48 anonim ***** válasza:
0%
Több ponton furcsa nekem már a kérdés is.Nem vagyok sznob,de utána ecsetelem,hogy miért igen.Útmutatásokat adok szegény fiúnak,aki lehet,hogy még azt sem tudja,hogy azt akarod megkérjen,és lehet ki sem tud fizetni egy luxusgyűrűt.Hétköznapokon bizsut hordasz,de mellettük egy gyémántot akarsz villogtatni.Egyetlen gyűrűd lesz,és az esküvőn mit húztok egymás ujjára?
2011. jún. 10. 13:52
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább a márkához ragaszkodás a furcsa. Aki igazán különlegeset akar, az nem "levesz a polcról" valami márkás kollekciódarabot, hanem elmegy az ékszerészhez, és a saját ízlésére szabva egyedi luxusholmit kap a pénzéért, nem egy márkajelzéssel ellátott tömegcuccot. Ha már igazán fölvágós akarnék lenni, én ezt az utat választanám, mert lehet, hogy 20 év múlva sehol nem lesz az adott márka, egy jó ötvös egyedi munkája mindig értéket jelent!

Amúgy azt, hogy egy ékszer hogy mutat rajtad, nem a márkajelzés és nem a gyémánt szabja meg, hanem az, tudod-e viselni azt a darabot, és hogy illik-e a ruháid, kiegészítőid stílusához!

A másik, hogy ha magadnak veszel gyűrűt, akkor válogass, legyenek igényeid, de más pénztárcája felé szerintem elég tapintatlan elvárás az ilyesmi... Te milyen márkás ajándékot veszel a vőlegényednek ilyen árban? Mert ha szerinted ez tőled elvárható lenne, és költenél is rá ennyit, akkor jogos az igény, egyéb esetben örülj akármilyen gyűrűnek, s ajándék lónak ne nézd a fogát! ;)

2011. jún. 10. 15:44
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Válasz a kérdésre: egyik sem.

Offolós rész.

Szerintem a karika gyűrű ne legyen köves. Legyen mellé köves kísérő, ha már annyira gyémántot akarsz.

Nekem sima mezei ötvössel készíttetett arany karika gyűrűnk van vörös-sárga-fehér kombináció (férjem ezt választotta ki és nekem is tetszett) de ezt együtt már eljegyzés után!

A kezem pedig egy sárga-fehér arany kombinációs és eredeti rubin köves gyűrűvel kérte meg. "A rubin a tartós szerelem és hűség bizonyítéka."

Amikor megszültem a lányunkat akkor kaptam hozzá illő ékszerkészletet :) szintén háromféle arany kombinációjából.

Jelenleg hétköznap egyiket sem hordom, lévén a gyerkőc ne tépje le rólam, ne zavarjon. Majd ha újra megyek munkába akkor fogom viselni őket. :)Igaz nem is mackónadrággal.

2011. jún. 10. 16:14
 39/48 anonim ***** válasza:
26%

"Tudod azért felnőhetnél. Egy rendes magyar pőasinka sem lesz soha annyi pénze, ohgy neked egy ilyen gyűrűt vegyen.. mert utána mehetsz a híd alá lakni. Vagy épen a milliárdosok közt keresgélsz? "

Te meg megnézhetnéd az árakat, mert valódi gyémántos aranygyűrűt, már 30ezerért lehet venni, ami igenis olcsó, főleg, ha azt nézet, hogy a legutolsó sorozatgyártott, öntött vékony aranygyűrűpár is 80-100 forintba kerül kő nélkül, vagy szintetikussal. Nem tudom honnan vetted, hogy egy rendes magyar férfinak nem lesz sose pénze rá. Vagy rendes férfi 50ezerből él? Azért, ha már így álsz hozzá, hogy életében egyetlen egyszer 30ezret sem tud sose összegyűjteni egy rendes férfi, akkor érdemes elgondolkodni, kell-e egyáltalán rendes férfi az embernek, mert az ilyen rendes férfivel kaja és pelenka nélkül fog maradni, ha megszül.

Aki szerint meg útmutatást adni csúnya dolog, akkor az biztos csodálkozik, de vannak nők, akik nem aggatnak bármit magukra, van bizonyos stílusuk, ízlésük és nem biztos, hogy a párjuk ért hozzá, és TELJESEN MINDEGY milyen szándékkal, meg mit jelképezve adnak valamit, ha magadnak soha nem választanád. Az enyém kerek perec megkért, hogy mutassak neki olyanokat, amik tetszenek, sőt úgy döntött, hogy megcsináltatja nekem azt, amilyenre vágyok, hajszál pontosan és mellé vett egy másikat, az útmutatások alapján, hogy meglepetés is legyen, meg olyan is, ami biztos tetszik. Útmutatásért kirúgni? Hát már ne haragudj, de jobb is megszabadulni egy akkora paraszttól, akinek eszébe sem, jut, hogy egy olyan ékszernél, ami szem előtt van 40-50 évig esetleg ki kellene kérni annak a véleményét is, aki hordani fogja, ha nem biztos a dolgában.

2011. jún. 10. 16:29
 40/48 anonim ***** válasza:
55%

Kérdéssel felelnék a kérdésre: kinek akarsz megfelelni azzal, hogy "posh" gyűrűd van? Magadnak? Mert ez a vágyad? vagy hogy aki csak a kezedre pillant, ájuljon el és irigyeljen?

Nem tudom, hogyan keres a párod, illetve te milyen munkahelyen dolgozol. Én ezt is figyelembe venném. Én javító műszerész vagyok, bár kesztyűben dolgozom, félteném a gyűrűmet emiatt is, no meg, ha olyan értékes, ki tudja, még az ujjammal együtt is ellopják. :D Nem merném hordani, ha olyan baromi értékes lenne, az tuti. Márpedig viselni szeretném a gyűrűmet, ha egyszer kapok a páromtól. De tőlem az majálisi kirakodón vett bizsugyűrű is lehet, nem egy drága gyűrű az álmaim netovábbja...

22L

2011. jún. 10. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!