Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen melltartót vegyek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen melltartót vegyek egy pánt nélküli egyberészes menyasszonyi ruhához?

Figyelt kérdés
Elsösorban azok válaszát várom, akik már férjhezmentek, h nekik milyen volt kényelmes volt e?milyen volt pántnélküli melltartó, míder, füzö?
2011. okt. 7. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Pántnélküli melltartóm volt, de olyan, aminek a szélein a varrásnál szilikon-csík ment. Az tapad a bőrhöz.

Triuph-nál drága, de nem is tetszett a szivacsozása a melltartórésznek, több hónap után találtam piacon, valami ezresért, és tökéletesen megfelelt.

Vettem olyat is, aminek a hát része szilikon, tehát nem rendes anyag, nos előtte felvettem tesztelni, lehajláskor eltört a műanyag csatja, ami a szilikon résznél van a hátamnál..

2011. okt. 7. 10:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem pánt nélküli szilikon hátú volt,előtte hordtam többször,hogy biztos kényelmes-e,nem szakad-e

nyiregyi piacon szereztem be párszáz forintért

2011. okt. 7. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű pánt nélküli volt, a ruha tartotta szépen, nem csúszott semmi sehová. Sajnos alig tudtam hordani, mert nemsoká bevállaltuk a babát, és rögtön kinőttem.
2011. okt. 7. 10:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves elsö erröl a melltartóról már én is hallottam csak nemtudom mi a neve de majdnem mindenki piacon vette. Ezzel megpróbálkozok én is. Köszi a válaszokat
2011. okt. 7. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pántnélküli melltartóm volt,és remekül megtartotta.Nagyon kényelmes volt annak ellenére,hogy eléggé meg vagyok áldva mérettel(sajnos).
2011. okt. 7. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pánt nélküli szilikoncsíkos melltartó, de fűzőben is lehet olyat kapni, ami szilikoncsíkos és nincs pántja. Bár én úgy gondolom a fűző hosszútávon nem valami kényelmes. Vagy van az a melltartó, amit rá kell tapasztani a bőrödre és sem vállpánt, sem oldalpánt nincs, csak a melled tartja. Fehérnemű webáruházat üzemeltetek.
2011. okt. 7. 10:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vettem a kínaiban 800 Ft-ért egy fehér mintás szivacsos levehető pántos melltartót és tökéletes volt. Nekem míder volt a felső rész és nagyon szépen megtartotta.
2011. okt. 7. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyet is lehet felvenni, vettem is egyet de inkább sima pánt nélküli fehér melltartót vettem fel, mert ez olyan fura volt nekem. :)

2011. okt. 7. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szalagavatón volt pánt nélküli keringő ruhám, a melltartót (pánt nélküli, szilikon csíkkal) Triumphban vettem nem pont arra az alkalomra, akkor már megvolt 2 éve, ráadásul fekete. Nem látszott ki sehol a ruhából és remekül tartott, azóta is (3 éve) használom, szerintem megérte az árát.
2011. okt. 7. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mídert vettem, tökéletes volt, nem csúszott sehova,

kényelmesen éreztem magam benne.

[link]

2011. okt. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!