Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek ezek a menyasszonyi ruhák?
Figyelt kérdés
Sose tetszettek azok a sime esküvői ruhák:) De ezek iszonyat szépek.Divatosak és nem az a mindennapi ruha:)
2011. okt. 9. 11:19
1/13 anonim válasza:
Utcára 35 fokba bármikor felvenném, de menyasszonyi ruhának soha.
2/13 anonim válasza:
Te jo isten. Ezek a supermodelek? Ilyen labakkal?
Ruhakra, hat, strandra jok.
3/13 :) :) :) válasza:
Hát én nem venném fel menyasszonyi ruhának :D
5/13 anonim válasza:
Esküvőre nem, de utcai viseletnek megfelel...........
6/13 anonim válasza:
igen persze divatosak, egyediek...... de semmi esküvői hangulata sincs a ruháknak...... inkább mindennapi viseletüeknek tűnnek.....
7/13 anonim válasza:
Én ezeket inkább egy nyári bulira venném fel, ha ilyenben esküdnék, nem is tudnák, ki a menyasszony. Én klasszikus ruhát szeretnék mindenképpen, nekem ez nagyon tetszik:
8/13 anonim válasza:
Maximum egy tengerparti "lazázós" esküvőre, ahol a vőlegény is fehér vászoncuccban van, tehát nem ünnepélyes, inkább vidám hangulat a cél.
9/13 anonim válasza:
Esküvőre talán az első ruha felsőrészét még felvenném.
Rövidnadrágot, rövid szoknyát viszont nem, esetleg úgy, hogy az elején rövid és kilátszik a lábam, de hátul hosszú.
10/13 anonim válasza:
Az ilyen ruhák az én szemembe rohadtul messze vannak a menyasszonyi ruhától...
Pont hogy mindennapi ruhák inkább hétköznapra valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!