Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem esküvői dekorációk, csokrok, menyasszonyi ruhák, cipők és mennyecske ruhák is érdekelnének? Az ami nektek volt, vagy szeretnétek! LINK
Csokor:
Cipő:
[link] lehet hogy nem annyira szép (a sarka túl barna és férfias, kicsit vékonyabb fehér sarokkal jobb lenne) de ilyen cipőt szeretnék mert az orra szép, de magas vagyok és szeretek táncolni, tehát semmiképpen vékony sarkút vagy magasat, a ruha meg úgyis hosszú, max. az orra látszik
Menyasszonyi ruha:
[link] mindenképp ilyen kesztyű
[link] mindenképp ilyen fátyol
Menyecske:
[link] a színes ruha
Koszorúslány:
/big/200804220116241
Dekorációra nem költök, feleslegesnek tartom, néhány virágdísz az asztalon fréziából, fehér-lila terítők!
Nagyon vicces voltál:S
Minek írsz ha nem a a kérdésre válaszolsz!
Szia! Szerintem ne ess bele abba a hibába, mint oly sokan manapság, hogy színes kiegészítőket választasz! Olyan sok helyen láttam és hihetetlenül gagyi volt mások szerint is... A fehér mindig a legszebb!!! :))
Menyasszonyi ruha:
Csokor:
Cipő:
Menyecskeruha: természetesen ez piros, ahogy illik! :))
hát még nem volt esküvőm, de tervezzük lassan, ezek tetszenek (mindenből csak a top 3-mat linkelem :) :
csokor:
menyasszonyi ruha:
Menyecskeruha:
[link] - kicsit hosszabb szoknyarésszel
cipők:
menyasszonyi:
menyecske:
[link] - pirosban vagy feketében és kisebb sarokkal
[link] - középső, más színben és kevésbé csillogóban
Díszítés: szerintem csak pár virágdísz lesz, esetleg lufik, meg valami hangulatos világítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!